«Έχουμε πόλεμο και ο κύριος Βέργης έχει διαλέξει το άλλο στρατόπεδο»

«Έχουμε πόλεμο και ο κύριος Βέργης έχει διαλέξει το άλλο στρατόπεδο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με νέο κείμενό του και εξώδικο στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, απάντησε ο αθλητικογράφος στην απόλυσή του από τον σταθμό.

18 Νοεμβρίου 2021

Συνέχεια στο θέμα της προ ολίγων ημερών απομάκρυνσής του, από το πρόγραμμα του αθλητικού ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, έδωσε σήμερα ο Βασίλης Βέργης. Στη σημερινή στήλη του στην εφημερίδα Live Sport αναφέρει ότι στο επίμαχο τηλεφώνημα, του κοινοποιήθηκε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε την «άμεση απομάκρυνσή» του από τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6. Όσο για τον λόγο, ο Βασίλης Βέργης δηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού τον απέλυσε για να προστατέψει τα δικά του συμφέροντα.

«Την περασμένη Παρασκευή, λοιπόν, ολοκλήρωσα την εκπομπή στις 12 το μεσημέρι και στις 14.47 δέχτηκα ένα τηλεφώνημα στο οποίο μου ανακοινώθηκε ότι ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ζήτησε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ μου από τον σταθμό. Αντιλαμβάνεστε ότι έπεσα από τα σύννεφα. Αμέσως, φυσικά, ρώτησα «για ποιο λόγο;». Μου μεταφέρθηκε ότι ο κ. Αλαφούζος είπε «Έχουμε πόλεμο και ο κύριος Βέργης έχει διαλέξει το άλλο στρατόπεδο». Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να συνέλθω. Αμέσως αναρωτήθηκα στον συνομιλητή μου «ποιος έχει πόλεμο και σε ποιο στρατόπεδο ανήκω εγώ;». Προφανώς δεν μπορούσα να πάρω απάντηση, καθώς αυτή δύναται να τη δώσει ΜΟΝΟ ο «εμπνευστής» όλων των παραπάνω, όπως μου μεταφέρθηκαν, δηλαδή ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος. Στη συνέχεια έμαθα ότι ο κ. Αλαφούζος, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει... δυσαρεστημένος από εμένα για τον τρόπο που η «LIVE» αντιμετώπισε πρωτοσέλιδα το θέμα της, προ ολίγων ημερών, επίθεσης στο αυτοκίνητο του προέδρου Εφετών κ. Αθανάσιου Κουτρίκη».

Στο κείμενό του ο αθλητικογράφος δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι έχει ήδη στείλει εξώδικο στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ζητώντας να αιτιολογήσει γραπτώς την απόλυσή του, κάτι το οποίο όπως αναφέρει ο ίδιος δεν έπραξε ο ραδιοσταθμός.