Ο εθισμός στις πλαστικές επεμβάσεις στην «Αυτοψία»

Ο εθισμός στις πλαστικές επεμβάσεις στην «Αυτοψία»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/11/2021).

18 Νοεμβρίου 2021

Σε ένα ιδιαίτερο θέμα που δεν στρέφει πολλές φορές πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, εστιάζει το νέο επεισόδιο της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ, απόψε στις 00.30 στον Alpha. Ο λόγος για τις πλαστικές επεμβάσεις που γίνονται και από γυναίκες και από άνδρες, με την «Αυτοψία» να ερευνά πτυχές τους, όπως τα διεθνή πρότυπα από το Χόλιγουντ, την επιρροή των social media και κατά πόσο είναι αναγκαίες. Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν άτομα που έχουν κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις, και πλαστικοί χειρούργοι που περιγράφουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους για το θέμα.

-------------------------

Πάρτι με ελληνικά 00s στο «Βινύλιο».

Συνέχεια στο μουσικό της ταξίδι στον χρόνο δίνει η εκπομπή των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπολου. Έχοντας κάνει πρεμιέρα με ξένα χορευτικά τραγούδια σπό τα 00s, αύριο στις 20.00 το «Βινύλιο» συνεχίζει στην ίδια δεκαετία και τους ίδιους ρυθμούς αλλά με τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Όπως φαίνεται κι από το τρέιλερ της εκπομπής, θα παιχτούν κομμάτια από τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Άννα Βίσση, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σάκη Ρουβά και άλλους.

-------------------------

Οι υποθέσεις που θα ερευνήσει το «Φως στο Τούνελ» αυτή την εβδομάδα.

Μια εξαφάνιση που είχε τραγική κατάληξη και ένας φόνος θα απασχολήσουν το νέο επεισόδιο της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, αύριο στις 23.20 στο Mega. Ο λόγος για τις υποθέσεις του ξεχασμένου επί 9 μέρες νεκρού μηχανολόγου-μηχανικού, ο οποίος εντοπίστηκε χάρη στις προσπάθειες του «Τούνελ», και ενός γνωστού καλλιτέχνη που δολοφονήθηκε, με την εκπομπή να παραθέτει νέα στοιχεία.

-------------------------

Χριστούγεννα με το γιορτινό web radio του Love 97.5.

Στο κλίμα των γιορτών μπαίνει και ο ιστορικός ελληνόξενος (πλέον) ραδιοσταθμός. Μέσα από το site του, το loveradio.gr, ο Love 97.5 λειτουργεί το θεματικό του web radio που παίζει όλο το 24ωρο και χωρίς διακοπή Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο.