Η έμφυλη βία στη «Μεγάλη Εικόνα»

Η έμφυλη βία στη «Μεγάλη Εικόνα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (29/11/2021).

29 Νοεμβρίου 2021

Οι γυναικοκτονίες που, ειδικά το τελευταίο διάστημα απασχολούν τακτικά την επικαιρότητα, είναι το βασικό θέμα της εκπομπής της Νίκης Λυμπεράκη, απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα στο Mega. Στη «Μεγάλη Εικόνα» φιλοξενείται η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς Μανωλακέλλη που δολοφονήθηκε το 2019 σε ηλικία 24 ετών από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ στην κάμερα του καναλιού μιλούν και άλλα θύματα κακοποίησης, εργαζόμενες σε δομές φιλοξενίας και στήριξης και ειδικοί, για την έμφυλη βία.

-------------------------

Οι πραγματικοί σασμοί στην «Αυτοψία».

Με αφορμή (και) την τεράστια επιτυχία που σημειώνει ο «Σασμός», η νέα σειρά του Alpha, ο Αντώνης Σρόιτερ ταξιδεύει στην Κρήτη για να ερευνήσει αληθινές υποθέσεις συμφιλίωσης οικογενειών, την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.30. Η κάμερα της «Αυτοψίας» επισκέπτεται σπίτια στα ορεινά του Ρεθύμνου, των Χανίων και του Ηρακλείου, καταγράφοντας πραγματικούς σασμούς όπου πρώην εχθροί έγιναν ακόμα και συγγενείς. Στην εκπομπή μιλούν η Μαρία Τζομπανάκη, η Νεκταρία Γιαννουδάκη και ο Μιχάλης Αεράκης, αφηγούμενοι τις δικές τους ιστορίες σασμού.

-------------------------

Η «Φάρμα» αντί του «Game of Chefs» στο prime time του ΑΝΤ1.

Ο δεύτερος κύκλος του πολυδιαφημισμένου ριάλιτι έρχεται αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Το πρώτο επεισόδιο της «Φάρμας» θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 20.00 και το δεύτερο την επόμενη ημέρα στις 21.45, ενώ κανονικά θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 και κάθε Παρασκευή στις 21.30. Αντικαθιστώντας το αποτυχημένο «Game of Chefs», που καθημερινά «χαντακώνει» τα νούμερα του ΑΝΤ1 στο prime time. Στην παρουσίαση παραμένει ο Σάκης Τανιμανίδης, με 18 παίκτες να διεκδικούν 100 χιλιάδες ευρώ.

-------------------------

Με έναν ακόμα παρουσιαστή επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το «Special Report».

Η επιτυχημένη εκπομπή έρευνας του καναλιού του Αμαρουσίου μπαίνει στον τρίτο της κύκλο, από την άλλη Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Αυτή τη φορά όμως με μια βασική αλλαγή. Η ομάδα των συντελεστών του θα απαρτίζεται από 4 δημοσιογράφους, με την προσθήκη του Γιάννη Παπαδόπουλου (όχι του παρουσιαστή ειδήσεων του Open) που θα συμπορευτεί με τον Τάσο Τέλλογλου, τον Αντώνη Φουρλή και τη Μαρία Σαράφογλου.