Οι Full House Brew Crew στο Temple

Οι Full House Brew Crew στο Temple
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με guest τους Furor

03 Δεκεμβρίου 2021

Με τον Βαγγέλη Καρζή, πρώην μπασίστα των black metal θρύλων Rotting Christ, στην εμπροσθοφυλακή, σε ρόλο κιθαρίστα και τραγουδιστή, οι Full House Brew Crew έχουν επανέλθει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, με ανανεωμένη σύνθεση και το εξαιρετικό νέο album "Bare Knuckle" που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από το κοινό και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

Το Νοτιοαμερικανικό guitar riffing style των Black Label Society εμπλουτίζεται με γρεζάτα φωνητικά και μαζί κυλάνε σε σφιχτοδεμένες ρυθμικές ράγες, συντελώντας σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόσο στουντιακά όσο και επί σκηνής. Με ποικιλόμορφες επιρροές από Slipknot, Five Finger Death Punch, Pantera, Metallica και Black Label Society να παρελαύνουν κατά την διάρκεια της ακρόασης, οι FHBC αποτελούν μία μοναδική περίπτωση για την Ελλάδα, αλλά και μία από τις πολύ σπάνιες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

FUROR

Το Metal/Hardcore κουαρτέτο επιστρέφει στο σανίδι έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ και 4 κατά σειρά με τίτλο “Love” όπου η μίξη και το mastering έγιναν από τον διεθνούς αναγνώρισης και κορυφαίο μηχανικό ήχου Dean Hadjichristou (Parkway Drive, Obey the Brave, Protest the Hero) στο Οντάριο του Καναδά . Για πρώτη φορά στην σκηνή του ναού θα ακουστούν ζωντανά τα νέα κομμάτια του άλμπουμ σε ένα πλούσιο setlist από όλη την δισκογραφία της μπάντας .

COVID-FREE EVENT:

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο:

Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης)

Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 (η ισχύς του ξεκινάει 14 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας δόσης)

Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.