Αλλαγών συνέχεια στο Open, στη βραδινή ζώνη η «Τελευταία Ώρα»

Αλλαγών συνέχεια στο Open, στη βραδινή ζώνη η «Τελευταία Ώρα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (10/12/2021).

10 Δεκεμβρίου 2021

Χωρίς σταματημό οι ανακατατάξεις στο «ανοιχτό κανάλι», στο πλαίσιο της άφιξης της Χρύσας Μασούρου και του Γιάννη Λάτσιου που πλέον έχουν το «πάνω χέρι» εκεί. Αυτή τη φορά οι αλλαγές είναι πιο εκτεταμένες και αφορούν τόσο τη μεσημεριανή όσο και τη βραδινή ζώνη. Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος θα είναι ξανά το «lead in» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ενώ με τη σειρά της η «Τελευταία Ώρα» πηγαίνει στις 20.00 από την ερχόμενη Δευτέρα. Οι τελευταίες παρεμβάσεις στο πρόγραμμα του Open έχουν φέρει μερικά (ελάχιστα) αποτελέσματα, «φρενάροντας» την πτωτική του πορεία στις εβδομαδιαίες μετρήσεις.

-------------------------

Ρεκόρ σεζόν με «20άρια» για το «Ενώπιος Ενωπίω».

Πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, που είχε ως φιλοξενούμενο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το «Ενώπιος Ενωπίω» πήρε την πρωτιά στο 18-54, στη ζώνη προβολής του, σημειώνοντας 22,1% με 1.783.800 τηλεθεατές στο σύνολο να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό. Τα υψηλότερα νούμερα καταγράφηκαν στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση έφτασε το 29,4%, ενώ στους άνδρες το «peak» ήταν το 25,5%.

-------------------------

Χριστούγεννα με ιστορίες ακροατών στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στην λογοτεχνία, θα έχει το κοινό του «έντεχνου» δημόσιου ραδιοσταθμού στις γιορτές. Μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου μπορούν να στείλουν στο mail [email protected] την δική του Χριστουγεννιάτικη ιστορία, μέχρι 500 λέξεις και με την ένδειξη #ΧριστουγεννιάτικεςΙστορίες. Οι καλύτερες εξ αυτών θα ακουστούν σε μια ειδική εκπομπή, που θα μεταδοθεί από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 ανήμερα τα Χριστούγεννα.