Η συντακτική ομάδα του Rolling Stone Greece έγινε μία απολαυστική παρέα

Η συντακτική ομάδα του Rolling Stone Greece έγινε μία απολαυστική παρέα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σήμερα κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος του περιοδικού, μαζί με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

30 Δεκεμβρίου 2021

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Επειδή το προηγούμενο τεύχος εξαφανίστηκε από το μεσημέρι κιόλας από τα περίπτερα, αυτή τη φορά βγήκε με πιο αυξημένο τιράζ και πιο στοχευμένα, ανά περιοχή. Και το 2ο τεύχος είναι καλύτερο από το πρώτο, πιο πλούσιο και πιο δυνατό. Θα σας αναφέρω μερικά θέματά του (σε αριθμούς!) παρακάτω, αλλά πριν θα σας πω για την ομάδα που το στήνει, μία ομάδα που έχει εξελιχθεί σε απολαυστική παρέα.

Συγκεντρωνόμαστε συχνά και τα λέμε. Τα τρέχοντα θέματα, τα θέματα του επόμενου τεύχους π.χ. αλλά και των μετέπειτα. Ήδη γνωρίζουμε το εξώφυλλο του επομένου τεύχους, αλλά και τη θεματολογία του μεθεπομένου. Και του Μαΐου μπορώ να σας πω.

Είμαστε έξι άτομα στη συντακτική ομάδα και η αλήθεια είναι πως κάθομαι και τους χαζεύω καθώς συζητούμε για μουσική. Μιλάω όσο μπορώ λιγότερο και τους θαυμάζω ακούγοντάς τους. Μάρκος Φράγκος και Νίκος Πετρουλάκης κορυφαίοι, κινητές μουσικές βιβλιοθήκες και με τεράστια εμπειρία από περιοδικά. Μπροστά τους νιώθω άσχετος με τη μουσική (μπορεί και να είμαι αλλά ας μη γίνει θέμα). Αντώνης Βιλλιώτης και Μαρία Μαρκουλή επίσης με μακρά πορεία στα μουσικά, ο πρώτος στη δισκογραφία και η δεύτερη στη δημοσιογραφία. Εδώ να δείτε γνώσεις. Ο έκτος της παρέας είναι ο νεότερος όλων, ο φοβερός και τρομερός Αγγελος Κλειτσίκας που φέρνει άλλον αέρα στο team. Και πάνω απ' όλους μας, η στιβαρή Ειρήνη Σαρλή, μία δυναμική και αυστηρή διευθύντρια περιοδικού που μοιάζει, περισσότερο, με μία εμπνευσμένη διευθύντρια ορχήστρας. Δεν τη γνώριζα ομολογώ και με εκπλήσσει καθημερινά. Creative director είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργαντάς και το άψογο αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. 

 

Τι περιέχει το νέο τεύχος του Rolling Stone Greece


---) Παρουσίαση 54 άλμπουμ, παλιότερων ή καινούργιων, με διάφορες αφορμές.
---) Συνολικά 8 συνεντεύξεις με κορυφαίες των Dave Gahan, Duran Duran και Κώστα Τουρνά.
---) Η Νανά Τράντου μας μεταφέρει ζουμερά παρασκήνια από 19 συναυλίες ξένων μεγάλων ονομάτων που έπαιξαν κατά το παρελθόν στην Ελλάδα.
---) Επίσης, 6 μεγάλα θέματα σε πολυσέλιδα «σαλόνια».
---) Παρουσιάσεις 3 βιβλίων, 2 ταινιών και μίας σειράς
---) Συνολικά 16 σελίδες The Mix με μεγάλα και μικρά θέματα.
---) Και πολλά ακόμα!