Ο Γιώργος Καπουτζίδης «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1

Ο Γιώργος Καπουτζίδης «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (19/01/2022).

19 Ιανουαρίου 2022

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος θα είναι ο νέος καλεσμένος της εκπομπής της Έλενας Κατρίτση, την ερχόμενη Κυριακή στις 16.00 στην ΕΡΤ1, δίνοντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα μιλήσει από την Αίγινα για τον ρόλο που έπαιξε το νησί σε αποφάσεις του, τα όνειρά του, τους στόχους του, τους συνοδοιπόρους στα ταξίδια του, τα πρώτα του χρόνια στην Αθήνα, τα παιδικά του χρόνια, την τηλεόραση, τις γάτες, την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και τον στίβο, τις απογοητεύσεις που έχει βιώσει και τους γονείς του.

-------------------------

Πρεμιέρα για τη νέα ρομαντική κωμωδία της ΕΡΤ1, «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Μια ακόμη σειρά εντάσσει άμεσα στο πρόγραμμά του το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, και μάλιστα στην Σαββατοκυριακάτικη ζώνη. Το «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» θα κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.00. Έχοντας απέναντί του τρία δελτία ειδήσεων και προγράμματα όπως το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το «Rouk Zouk Special», την «Τέλεια Απόδραση», το «Σ' αγαπάω μεν, αλλά» και τις «Εικόνες». Στη σκηνοθεσία της σειράς βρίσκεται ο Σπύρος Ρασιδάκης και στο σενάριο οι Κωνσταντίνα Γιαχαλή και Παναγιώτης Μαντζιαφός, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

-------------------------

Πάνω από 400 εκατομμύρια προβολές μετράει η «Νύχτα στον Ρυθμό».

Μεγάλη επιτυχία και στο διαδίκτυο σημειώνουν τα μουσικά sessions του Ρυθμού 94.9, 5 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν. Τα 42 -μέχρι τώρα- επεισόδια της «Νύχτας στον Ρυθμό», που παρουσιάζει η Ράνια Κωστάκη, ξεπέρασαν τις 400 εκατομμύρια προβολές στο YouTube έχοντας φιλοξενήσει 37 καλλιτέχνες που τραγούδησαν πάνω από 390 επιτυχίες, όπως αναφέρει ο ραδιοσταθμός.