«Ο κ. Φουρθιώτης στρέφεται εναντίον μας, γιατί δεν πήρε άδεια για την Digea κανάλι από την Κύπρο»

«Ο κ. Φουρθιώτης στρέφεται εναντίον μας, γιατί δεν πήρε άδεια για την Digea κανάλι από την Κύπρο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης για τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Μένιο Φουρθιώτη.

30 Ιανουαρίου 2022

Τις τελευταίες ημέρες ο υπόδικος πρώην παρουσιαστής, νυν εκδότης και επικεφαλής του Party 104, δημοσιοποιεί μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, παλαιότερες συνομιλίες του με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και όχι μόνο, μέχρι και λίγους μήνες πριν την προφυλάκισή του. Ένας από τους «πρωταγωνιστές» των παραπάνω συνομιλιών είναι ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος μέσα από τη Βουλή αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον λόγο που κατά τον ίδιο ο Μένιος Φουρθιώτης στρέφεται εναντίον του.

«Να σας πω και κάτι παραπάνω; Σήμερα υιοθετείτε (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) τον κ. Φουρθιώτη ως πολιτικό σας παιδί, αναμασάτε τα λεγόμενά του ακριβώς φέρνετε στον χώρο της Βουλής προιόντα εγκλήματος, να σας πω γιατί σήμερα στρέφεται εναντίον μας. Διότι το αίτημα το οποίο υπέβαλε και έλαβε την απάντηση από 'μενα να εκπέμπει από την πλατφόρμα digea επειδή έχει άδεια στην Κύπρο. Το αίτημα απερρίφθη μολονότι μέσα στο χώρο στη Βουλή διατυπώθηκε επιφύλαξη από την αντιπολίτευση ότι θα πρέπει να υιοθετηθεί η διάταξη αυτή».

Το κανάλι στο οποίο αναφέρεται ο Υπουργός Επικρατείας πιθανότατα να είναι το Plus TV Κύπρου. Ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός ήταν (είναι;) συμφερόντων του Φίλιππου Βρυώνη, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, και για ένα διάστημα αναμετέδιδε για την Κύπρο (και) τα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη. Σύμφωνα, πάλι, με προ τετραετίας ρεπορτάζ, η εταιρεία Proteas Productions & Media Limited που λειτουργεί το Plus TV είχε δείξει ενδιαφέρον για μια από τις 7 άδειες που είχε προκηρύξει το ΕΣΡ.