Μήπως ξέχασαν να βγάλουν μία ανακοίνωση από το Πρώτο Πρόγραμμα;

Μήπως ξέχασαν να βγάλουν μία ανακοίνωση από το Πρώτο Πρόγραμμα;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο καταγγελίες υπήρξαν, στη μία απάντησαν.

04 Απριλίου 2022

Δύο ήταν οι καταγγελίες και οι δύο για τον επικεφαλής του Πρώτου Προγράμματος Αρη Τόλιο.

1) Μία από τον δημοσιογράφο Θωμά Σίδερη για άσκηση ψυχολογικής βίας και για προληπτικό έλεγχο των εκπομπών του: «Η διεύθυνση του Πρώτου Προγράμματος μου άσκησε ψυχολογική βία και προληπτικό έλεγχο όσον αφορά στον σχεδιασμό και μετάδοση του επόμενου ραδιοφωνικού ντοκιμαντέρ».
2) Και μία από τον τραγουδοποιό Δημήτρη Μητσοτάκη: «Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Αρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου».

Στην καταγγελία του Θωμά Σίδερη ο Αρης Τόλιος απάντησε επισήμως, σήμερα. Μπορεί η απάντησή του να είναι λαϊκίστικη και χυδαία (αν χρειαστεί, θα το εξηγήσουμε) αλλά είναι, τέλος πάντων, μία απάντηση.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί στην άλλη καταγγελία, περί λογοκρισίας, ο Αρης Τόλιος δεν έχει βγάλει τσιμουδιά; Γιατί δεν απάντησε σε κάποιον που τον κατηγορεί, βαριά-βαριά, ως λογοκριτή; Αυτή η σιωπή μας φαίνεται πολύ περίεργη, ειδικά όταν σε άλλες περιπτώσεις αποδεικνύεται λαλίστατος.