Τα αθλητικά ραδιόφωνα στο Βελιγράδι για το Final Four της Ευρωλίγκας

Τα αθλητικά ραδιόφωνα στο Βελιγράδι για το Final Four της Ευρωλίγκας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με απεσταλμένους που θα μεταδίδουν τους αγώνες της διοργάνωσης, και θα μεταφέρουν το κλίμα εντός και εκτός γηπέδου.

17 Μαΐου 2022

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας ακολουθεί την πορεία των “ερυθρολεύκων” στο Final 4 με πολυμελή ομάδα και μεταδίδει όλα όσα θα συμβαίνουν στο Βελιγράδι. Τις ημέρες που η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπάει στην πρωτεύουσα της Σερβίας, ο bwinΣΠΟΡ FM θα είναι εκεί με τους Νίκο Ζέρβα, Ηρακλή Αντύπα, Γιάννη Τσαούση, Βαλεντίνα Νικολακοπούλου, Χρήστο Κατριμουστάκη και με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα, αναλύσεις θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό ακροατή! Γιατί η δική μας… πεντάδα δεν χάνει με τίποτα! Την ώρα των αγώνων, ανεβάζουμε τον ήχο του ραδιοφώνου και ακούμε τον Νίκο Ζέρβα να περιγράφει την προσπάθεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου.

-------------------------

ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι για το Final 4 της Euroleague ξεκίνησε και η ΕΡΑσπορ θα είναι εκεί. Με πολυπληθή δημοσιογραφική αποστολή και έκτακτες εκπομπές η ΕΡΑσπορ θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού για τον μεγάλο ημιτελικό κόντρα στην Αναντολού Εφές, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στις 19:00, όταν και θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στη Σταρκ Αρένα, ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι συνδέσεις με το Βελιγράδι και τους απεσταλμένους της ΕΡΑσπορ θα ξεκινήσουν από νωρίς και θα συνεχιστούν μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Τη σκυτάλη, στις 22:00, θα πάρει ο 2ος ημιτελικός ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ που θα μεταδοθεί απευθείας, ενώ η μέρα θα κλείσει με την αποτίμηση των δύο αποτελεσμάτων, τις δηλώσεις, τις εκτιμήσεις και τα σχόλια από το Βελιγράδι. Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, με την ευχή και την ελπίδα να έχει περάσει ο Ολυμπιακός στο μεγάλο τελικό, η ΕΡΑσπορ θα ανοίξει τα μικρόφωνά της και για τις δύο αναμετρήσεις από τις 17:00 για τον μικρό τελικό και στη συνέχεια στις 20:00 για τον μεγάλο.

-------------------------

OVER 104.9

Ο OVER FM 104.9 και το overfm.gr δίνουν δυναμικό παρόν σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Από σήμερα (Τρίτη) και μέχρι το τέλος του φάιναλ φορ, θα μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων, εντός κι εκτός γηπέδου. Με τριπλή αποστολή, θα καλύψουν τα πάντα γύρω από τη γιορτή του μπάσκετ, θα σας βάλουν στο κλίμα του Βελιγραδίου… Ο Γιώργος Κογκαλίδης θα κάνει τις μεταδόσεις από τη Σταρκ Αρένα. Η Λένα Καραλή θα καλύπτει τα πάντα από τη μικτή ζώνη, θα μεταφέρει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις. Ο Τάσος Φραγκούλης θα μεταφέρει το κλίμα από το γήπεδο και τους δρόμους του Βελιγραδίου. Ταυτόχρονα, όλο το δυναμικό του σταθμού μας στρέφει το ενδιαφέρον του στο φάιναλ φορ, στη μεγαλύτερη μπασκετική διοργάνωση της ηπείρου μας. Ήδη στο site μας υπάρχει ειδική ενότητα, όπου θα φιλοξενούνται όλα τα θέματα, που αφορούν στο φάιναλ φορ. Μείνετε συντονισμένοι στους 104.9 και παράλληλα επισκεφθείτε το site μας, για να έχετε πλήρη ενημέρωση. Το πρόγραμμα του overfm.gr, κατά τη διάρκεια των αγώνων της Πέμπτης και του Σαββάτου, μεταδίδεται ταυτόχρονα από τον 989 Alpha Radio.