Οι πρεμιέρες και τα αφιερώματα των NovaCinema και Novalifε για τον Ιούνιο

Οι πρεμιέρες και τα αφιερώματα των NovaCinema και Novalifε για τον Ιούνιο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που ξεχωρίζουν στα κανάλια της Nova.

26 Μαΐου 2022

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

«STILLWATER»
Πρεμιέρα: Κυριακή 05/06 στις 22.00 στο NovaCinema 1.

Αστυνομικό θρίλερ με τους Matt Damon, Camille Cottin, Abigail Breslin υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Tom McCarthy. Ένας Αμερικανός εργάτης ταξιδεύει από την Οκλαχόμα στη Μασσαλία για να επισκεφθεί και να βοηθήσει την αποξενωμένη κόρη του, η οποία εκτίει ποινή φυλάκισης για έναν φόνο που υποστηρίζει πως δεν έκανε.

-------------------------

«THE HOUSE WITH A CLOCK IN ITS WALLS»
Πρεμιέρα: Κυριακή 12/06 στις 22.00 στο NovaCinema 1.

Οικογενειακή ταινία φαντασίας με τους Jack Black, Cate Blanchett, Kyle MacLachlan, Owen Vaccaro σε σκηνοθεσία Eli Roth. Ο μικρός Λούις αναγκάζεται να ζήσει με τον θείο του, σε ένα παράξενο σπίτι με κρυμμένα μυστικά. Γρήγορα, μυείται στον κόσμο της μαγείας και καλείται να αποτρέψει την καταστροφή του κόσμου.

-------------------------

«MY SON»
Πρεμιέρα: Κυριακή 19/06 στις 22.00 στο NovaCinema 1.

Αστυνομική ταινία μυστηρίου με τους James McAvoy, Claire Foy, Tom Cullen σε σκηνοθεσία του Christian Carion. Στη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ένας άνδρας δέχεται κλήση από την πρώην σύζυγό του, η οποία τον ενημερώνει για την εξαφάνιση του 7χρονου γιου τους. Απελπισμένος, ξεκινά μια αγωνιώδη έρευνα.

-------------------------

«VENOM: LET THERE BE CARNAGE»
Πρεμιέρα: Κυριακή 26/06 στις 22.00 στο NovaCinema 1.

Περιπέτεια, με τον χαρακτήρα Venom της Marvel Comics, παραγωγής της Columbia Pictures σε συνεργασία με τη Marvel και τους Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris στους πρωταγωνιστικούς ρόλους υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Andy Serkis. Ο Έντι Μπροκ προσπαθεί να συμβιώσει με τον Venom και να αναστήσει την καριέρα του, και η ευκαιρία παρουσιάζεται με μία συνέντευξη από έναν κατά συρροή δολοφόνο. Ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζει.

-------------------------

«WESTWORLD»
Πρεμιέρα: Κυριακή 26/06, και κάθε Κυριακή στις 04.00 στο NovaCinema 1.

Σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική και κάθε Τρίτη στις 22.00 προβολή Prime Time στο NovaCinema 4, οι συνδρομητές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το συναρπαστικό 4ο κύκλο της σειράς των κορυφαίων δημιουργών Jonathan Nolan και Lisa Joy με τους Aaron Paul, Thandie Newton, Jeffrey Wright και Ed Harris. Σε ένα σκοτεινό μέλλον στο οποίο η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει μορφή, τα ανθρωπόμορφα ανδροειδή του θεματικού πάρκου Westworld πραγματοποιούν κάθε ανθρώπινη επιθυμία, όσο αγνή ή διεφθαρμένη κι αν είναι.

-------------------------

«THE GIRL FROM PLAINVILLE»
Πρεμιέρα: Πέμπτη 02/06, και κάθε Πέμπτη στις 22.00 στο NovaCinema 4.

Στιγμές δράσης με την αστυνομική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν οι Elle Fanning, Chloë Sevigny και Colton Ryan. Εμπνευσμένη από πραγματική ιστορία, η σειρά εξερευνά τη σχέση της Μισέλ Κάρτερ και του Κόνραντ Ρόι ΙΙΙ, και τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατό του και, αργότερα, στην καταδίκη της Μισέλ για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

-------------------------

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

«ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
Το «Σινεμά του κόσμου», μιλά όλες τις γλώσσες στο NovaCinema 1 και ταξιδεύει τους συνδρομητές, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22.00, μέσα από εξαιρετικές ταινίες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν βγάλει τις χώρες τους ασπροπρόσωπες! Αυτόν τον μήνα, θα απολαύσουν αγαπημένες ταινίες από τη Γαλλία, τη Γερμανία και το Βέλγιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/06

«The Truth» (Γαλλία)

ΤΕΤΑΡΤΗ 08/06

«Transit» (Γερμανία)

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/06

«White as Snow» (Βέλγιο/Γαλλία)

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/06

«Roads» (Γερμανία)

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/06

«Raising Colours» (Γαλλία)

-------------------------

«SUMMER FUN»
Ύστερα από έναν ακόμα δύσκολο χειμώνα, το NovaCinema 2 είναι εδώ για να σας χαρίσει γερές δόσεις γέλιου με τη ζώνη «Summer Fun»! Από τις 10 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου, οι συνδρομητές θα συντονιστούν κάθε βράδυ στις 22.00 προκειμένου να γελάσουν με τις πιο διασκεδαστικές κωμωδίες!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/06

«The Other Guys»

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/06

«The Hangover II»

ΤΡΙΤΗ 14/06

«The Hangover IIΙ»

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/06

«Grown Ups 2»

ΠΕΜΠΤΗ 16/06

«Overboard»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/06

«Trainwreck»

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/06

«Step Brothers»

ΤΡΙΤΗ 21/06

«The Man Who Killed Don Quixote»

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/06

«We’re the Millers»

ΠΕΜΠΤΗ 23/06

«My Spy»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/06

«This Is 40»

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/06

«Hitch»

ΤΡΙΤΗ 28/06

«Jerry Maguire»

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/06

«Βill & Ted Face the Music»

ΠΕΜΠΤΗ 30/06

«Zack and Miri Make a Porno»

-------------------------

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
Την Κυριακή 19 Ιουνίου οι απανταχού μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους και το αγαπημένο κανάλι Novalifε δεν θα μπορούσε να λείψει από τη μεγάλη αυτή γιορτή! Μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μας αποτυπώνεται στο σελιλόιντ μέσα από την ιδιαίτερη ματιά αξιόλογων σεναριογράφων και σκηνοθετών, προσφέροντάς μας χαρά και συγκίνηση.

18.30 «Μπαμπάδες στο Παγκάκι» (σειρά)

21.00 «The Father» (ταινία)

22.40 «Together Together» (ταινία)