Τα non binary άτομα στο προσκήνιο, στο «Mega Stories»

Τα non binary άτομα στο προσκήνιο, στο «Mega Stories»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ιστορίες έμφυλης ταυτότητας στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

06 Ιουνίου 2022

Στα non binary άτομα, εκείνα δηλαδή που δεν ανήκουν στο δυαδικό φύλο, εστιάζει το νέο επεισόδιο του «Mega Stories» αύριο στις 23.20 στο Mega. Στην πρώτη της εκπομπή για τον Ιούνιο, ο οποίος κάθε χρόνο είναι αφιερωμένος (διεθνώς) στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων που αμφισβήτησαν τα έμφυλα στερεότυπα και νίκησαν τους φόβους που είχαν.

Στην κάμερα του «Mega Stories» μιλούν το/η LEX για τα αδιάκριτα βλέμματα, τις λάθος προσφωνήσεις και την ενασχόληση του/της με τη μόδα, η Tammy/o Tamino για τις επιθέσεις μίσους που δέχεται στον δρόμο και το διαδίκτυο, ο Αύγουστος για την δυσφορία φύλου που αισθάνεται και πως την αποκάλυψε στους κοντινούς του ανθρώπους, και ο Σωτήρης και η Mia που κρύβουν το πρόσωπό τους μιλώντας για μια ζωή έξω από τα «κουτάκια φύλου» της κοινωνίας.

Ακόμη, στην Δώρα Αναγνωστοπούλου μιλούν ο Βαγγέλης Κοσμάτος για την έμφυλη δημοκρατία που εγκαινιάζει η νέα γενιά, ο Βασίλης Σωτηρόπουλος για τα νομικά κενά που παρουσιάζτοναι στα non binary άτομα, και ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Σακελαρίου που οραματίζεται ένα σχολείο όπου θα συνυπάρχουν αρμονικά όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από την έμφυλη ταυτότητά τους.