Το «Superstore» σε πρώτη προβολή στον ΑΝΤ1

Το «Superstore» σε πρώτη προβολή στον ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η δημοφιλής παραγωγή του NBC.

06 Ιουνίου 2022

Επιμένει στις κωμικές σειρές ο ΑΝΤ1, στην μεσημεριανή ζώνη. Από την άλλη Δευτέρα 13 Ιουνίου και κάθε μέρα στις 16.00, στην ώρα του «Brooklyn Nine-Nine», θα προβάλλεται το «Superstore». Ένα sitcom παραγωγής του NBC, που προβλήθηκε από το 2015 έως το 2021 και προτάθηκε για βραβείο GLAAD Καλύτερης Κωμικής Σειράς, το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Η κωμική σειρά φέρει την υπογραφή του Τζάστιν Σπίτσερ, παραγωγού της αμερικανικής version του «The Office». Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Αμέρικα Φερέρα από το «Ugly Betty» και ο Μπεν Φέλντμαν από το «Mad Men» και το «A to Z».

«Με φόντο ένα «Superstore», ένα τεράστιο πολυκατάστημα στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, παρακολουθούμε την καθημερινότητα μιας μοναδικής οικογένειας υπαλλήλων που ανέχονται καθημερινά πελάτες, υποχρεώσεις, εντός και εκτός δουλειάς, αλλά και ο ένας την παρουσία του άλλου. Ενθουσιώδεις αρχάριοι, αδιάφοροι βετεράνοι, ανίδεο εποχικό προσωπικό, αφοσιωμένοι προϊστάμενοι, όλοι τα βάζουν με κυνηγούς ευκαιριών, επεισοδιακές εκπτώσεις και ανιαρά σεμινάρια», αναφέρει ο ΑΝΤ1 για την υπόθεση της σειράς.