Ραδιοσταθμός του Καναδά παίζει ασταμάτητα το Killing In The Name (update)

Ραδιοσταθμός του Καναδά παίζει ασταμάτητα το Killing In The Name (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ούτε εκπομπές, ούτε σήματα, ούτε διαφημίσεις. Μόνο το τραγούδι των Rage Against The Machine.

30 Ιουνίου 2022

update: Ένα επιτυχημένο διαφημιστικό τρικ αποδείχτηκε το χωρίς διακοπή παίξιμο του Killing In The Name. Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, το Kiss Radio αναφέρει ότι θα κλείσει στο Βανκούβερ, και την θέση του θα πάρει ένα νέο rock-alternative ραδιόφωνο, ο Sonic 104.9.

-------------------------

Μυστήριο γύρω από ένα μουσικό ραδιόφωνο του Καναδά το οποίο, εδώ και πολλές ώρες, παίζει μόνο το Killing In The Name σε λούπα. Όπως αναφέρει ο Guardian, από το πρωί της Τετάρτης ο Kiss Radio 104.9, ένας -μέχρι πρότινος- pop και soft rock σταθμός με έδρα το Βανκούβερ, έχει διακόψει την κανονική του ροή και από τη συχνότητά του ακούγεται μόνο η μεγάλη επιτυχία των Rage Against The Machine. Χωρίς να την παρεμβάλλει απολύτως τίποτα.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, δύο είναι οι πιθανοί λόγοι για αυτή την κίνηση. Άλλοι λένε ότι είναι οι απολύσεις που έλαβαν χώρα στο Kiss Radio από τον όμιλο Rogers Sports and Media, που λειτουργεί το μουσικό ραδιόφωνο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Και άλλοι υποστηρίζουν ότι όλο αυτό είναι διαφημιστικό τρικ, που σηματοδοτεί ίσως μια στροφή του Kiss Radio στο rock ρεπερτόριο.

Ακόμα και οι υπάλληλοι του σταθμού αρνούνται να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση για όλο αυτό. «Δεν μπορώ να σας πω (σ.σ. γιατί παίζει συνέχεια το Killing In The Name). Είμαι απλά ένας τύπος σε ένα στούντιο, που απλά παίζω συνέχεια το τραγούδι. Τι λέτε; Σας αρέσει;», δήλωσε... τρολάροντας ένας εξ αυτών στον Guardian, και συνέχισε: «Αυτό το τραγούδι έπαιζε ήδη όταν έφτασα στον σταθμό. Δεν ξέρω από πότε, ίσως θα έπρεπε να ξέρω. Αν γράψετε άρθρο και το δει το αφεντικό μου, θα έχω πρόβλημα».