Γιατί τόσο ενθουσιασμός με τους Pet Shop Boys...

Γιατί τόσο ενθουσιασμός με τους Pet Shop Boys...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παίζει ρόλο και η καραντίνα.

01 Ιουλίου 2022

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Σήμερα όλη η Αθήνα (όλη; τέλος πάντων...) μιλάει για τη χθεσινή συναυλία των Pet Shop Boys στο Release Festival, στην πλατεία Νερού. Δικαίως θα έλεγα. Διότι στήθηκε ένα αληθινό πάρτι από κόσμο που το απόλαυσε πραγματικά - διαβάστε στο Loaded όλες τις λεπτομέρειες.

Νομίζω πως έπαιξε ρόλο και η πανδημία. Ειδικά σε ένα κοινό σαν το κοινό που ήταν στους Pet Shop Boys, δηλαδή έναν κόσμο με ηλικίες από 40-45 και πάνω. Σου λέει χάσαμε δύο χρόνια ήδη, ας μην καθυστερούμε άλλο, πάμε να ζήσουμε κάποια πράγματα σαν να μην υπάρχει αύριο. Και όταν αυτό συνδυάζεται με αγαπημένα τραγούδια της εφηβείας το πράγμα απογειώνεται. Και ξεφεύγει ωραία.

Ήταν και καλοί βέβαια οι ίδιοι οι Pet Shop Boys. Εμένα δεν είναι το στυλ μου και δεν τρελάθηκα, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι ζήσαμε -συνολικά- ένα μεγαλειώδες live. Με χιλιάδες τρελαμένο κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο που όλες οι συναυλίες έως τώρα πηγαίνουν σφαίρα. Κι ας βαράει ο covid απανωτά ρεκόρ και πάλι. Ολοι ανησυχούν αλλά, ταυτόχρονα, όλοι ρισκάρουν. Είπαμε, σαν να μην υπάρχει αύριο...