Πρόστιμο σε αθλητικό ραδιόφωνο της Λάρισας επειδή προσέβαλε τον Αλέξη Κούγια

Πρόστιμο σε αθλητικό ραδιόφωνο της Λάρισας επειδή προσέβαλε τον Αλέξη Κούγια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας παραγωγός του σταθμού τον αποκάλεσε «βλάκα», κι ένας άλλος άφησε υπόνοιες ότι αντιμετωπίζει «μη αναστρέψιμο» πρόβλημα, σύμφωνα με το ΕΣΡ.

05 Ιουλίου 2022

Κέρδισε προσφυγή εναντίον αθλητικού σταθμού της Λάρισας ο Αλέξης Κούγιας. Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλλε πρόστιμο στον Pressing 90.1 ύψους 5 χιλιάδων ευρώ επειδή δύο παραγωγοί του «προσέβαλλαν την τιμή και την προσωπικότητα» του γνωστού ποινικολόγου και μέχρι πρότινος ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ. Η σχετική καταγγελία είχε γίνει από τον ίδιο, τον Νοέμβριο του 2019.

Όπως αναφέρει το ΕΣΡ, στην πρώτη εκπομπή με τίτλο «Σε κόντρα επίθεση», που βγήκε στον αέρα στις 17 Μαϊου 2019, ο παραγωγός της αποκάλεσε «βλάκα» τον Αλέξη Κούγια, με τον ίδιο να παρεμβαίνει τηλεφωνικά στον σταθμό για αυτόν τον χαρακτηρισμό. Και στην δεύτερη εκπομπή με τίτλο «Tsoumbox», στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο παραγωγός της ανέφερε ότι ο τότε επικεφαλής της ΑΕΛ «κινείται σε παράλληλο σύμπαν», «παραληρεί» και υπονοεί -σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης- ότι έχει «μη αντιμετωπίσιμο» και «μη αναστρέψιμο» πρόβλημα.

(φώτο: protothema.gr)