Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά

Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από πολύχρονη «θητεία» στο κανάλι.

08 Ιουλίου 2022

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά, μετά από 9 χρόνια. Σε μια λιτή ανακοίνωση το κανάλι του Αμαρουσίου γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας του με την μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του «Πρωινού», την ευχαριστεί για την συνεισφορά της στο πρόγραμμά του και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Ιδού και ο αποχαιρετισμός της ίδιας της Φαίης, σήμερα το πρωί: «Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα ένα λεπτό να σας πω καλό καλοκαίρι. Σε ένα λεπτό δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στον ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1. Να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Λάτσιο, τον κ. Καλημέρη, τον Αντώνη Μεταξά, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ που είναι δίπλα σε όλους, ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αυτό που μένει είναι μια αγκαλιά. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση, καλό καλοκαίρι, σας αγαπώ πολύ».