Ο Καρελιάς λέει «κότες» τους Οικονόμου και Πορτοσάλτε

Ο Καρελιάς λέει «κότες» τους Οικονόμου και Πορτοσάλτε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενδιαφέρον.

26 Ιουλίου 2022

Αφορμή για το σχόλιο του Γιώργου Καρελιά στο News 24/7 στάθηκε το γνωστό σχόλιο των δύο δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ για τον μουσικό στο Προεδρικό Μέγαρο με τη... σαγιονάρα.

Γράφει ο Γιώργος Καρελιάς

Πρώτον, ήταν βέβαιοι ότι ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία ήταν «προσκεκλημένος» και, επίσης βέβαιοι, ότι ήταν εκεί έτσι (με βερμούδα και σαγιονάρα) την ώρα της δεξίωσης. Δεν τους πέρασε καν από το νου ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι άλλο.
Δεύτερον, έδειχναν να ξέρουν ποιος ήταν ο… βέβηλος. «Μοιάζει μα κάποιον» έλεγε ο Οικονόμου, «κάπου πάει το μυαλό μας» ο Πορτοσάλτε.
Αλλά επειδή είναι και (δημοσιογραφικές) κότες, δεν τόλμησαν να πουν ποιος (εννοούσαν ότι) ήταν ο φέρων σιαγιονάρας… συριζοάπλυτος, αυτό το έγραψαν ορισμένα τρολ του Διαδικτύου: Ήταν -έγραψαν τα τρολ- ο διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών Νικόλας Βουλέλης (ελπίζω να απόλαυσε όλο αυτό, μια που ο ίδιος δεν πάει ποτέ σε επίσημη εκδήλωση χωρίς γραβάτα)!
Λίγες ώρες αργότερα-κι αφού ο παρουσιαστής και ο σχολιαστής είχαν πάει για ξεκούραση, δρέποντας τις δάφνες από την πρωϊνή «επιτυχία» τους- εμφανίστηκε ο (πραγματικός) άνθρωπος με τις σαγιονάρες. Εξήγησε τα πάντα: Δεν ήταν προσκεκλημένος στη δεξίωση, δεν πήγε με αυτήν την αμφίεση την ώρα της δεξίωσης (πήγε νωρίτερα για πρόβα-ήταν βιολιστής), πήγε ώρες αργότερα με κοστούμι και γραβάτα για να παίξει βιολί.
Κάπως έτσι έληξε μια αστεία ιστορία. Η οποία, όσον αφορά την «ενημέρωση» που παρέχεται από συγκεκριμένους «λειτουργούς» της, επιβεβαίωσε τι σημαίνει η λέξη «ξεφτίλα».
Αυτοί δε οι «λειτουργοί», αντί να βγουν την επομένη και να πουν τρεις λέξεις(«την πατήσαμε, συγγνώμη»), επιστράτευσαν ξανά τη δημοσιογραφία του σκαρπινιού και της γόβας. Διπλή ξεφτίλα…