Ο Γιώργος Καραμίχος σε ρόλο παρουσιαστή στην ΕΡΤ1

Ο Γιώργος Καραμίχος σε ρόλο παρουσιαστή στην ΕΡΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε ένα νέο τηλεπαιχνίδι που έρχεται στο πρόγραμμα του καναλιού.

02 Σεπτεμβρίου 2022

Έναν ηθοποιό επιστρατεύει η ΕΡΤ1 για την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής, η οποία θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος μέχρι πέρσι πρωταγωνιστούσε στον «Ήλιο» του ΑΝΤ1, και το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη». Ένα project που έρχεται από το εξωτερικό, το οποίο θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και θα προβάλλεται κάθε ΣΚ, στις 19.00.

Ιδού το πως θα παίζεται το τηλεπαιχνίδι, σύμφωνα με την ΕΡΤ:

Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

Γιατί στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.
Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Γιατί στο «Πες τη λέξη», κανείς δεν φεύγει χαμένος.