Νέο single από τους Cold Stares

Νέο single από τους Cold Stares
Ακολουθήστε μας στο Google news

07 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Οι Cold Stares είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Έβανσβιλ της Ιντιάνα, που σχηματίστηκε το 2009. Το ντουέτο έχει κυκλοφορήσει ανεξάρτητα τέσσερα στούντιο άλμπουμ - A Cold Wet Night (2014), Head Bent (2017), Mountain (2018) και Ways (2019) - με την πέμπτη κυκλοφορία τους Heavy Shoes να κυκλοφορεί μέσω της Mascot Records στις 13 Αυγούστου 2021.

Το δίδυμο, με καταγωγή από το Madisonville στο Δυτικό Κεντάκι, είναι ο κιθαρίστας-τραγουδιστής Chris Tapp και ο ντράμερ Brian Mullins, οι οποίοι έχουν μια φιλία που χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας των είκοσι τους, όταν ήταν μαζί σε συγκροτήματα. Το γκρουπ κυκλοφόρησε από τότε μόνο του τα τέσσερα πρώτα του άλμπουμ, τα οποία έχουν συγκεντρώσει όλα μαζί περισσότερα από 20 εκατομμύρια streams στο Spotify. Ενώ το πέμπτο της μπάντας το "Heavy Shoes" κυκλοφόρησε μέσω της Mascot Records στις 13 Αυγούστου 2021

Αυτά τους έβγαλαν στον δρόμο της περιοδείας μαζί με τους Joe Bonamassa, Larkin Poe, Rival Sons, Reignwolf, Spoon, Grand Funk Railroad και Thievery Corp, μεταξύ άλλων. Το American Songwriter επαίνεσε τη "σκληρά κερδισμένη δέσμευση, την ειλικρίνεια και την ένταση" του συγκροτήματος, και μελωδίες από τα άλμπουμ τους εμφανίστηκαν παντού, από το ESPN, το Dodge, το Chevy και το TNT μέχρι το επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι Cyberpunk 2077. Ουκ ολίγες φορές έχουν γίνει θέμα συζήτησης για την μουσική τους (πράγμα σπάνιο στις μέρες μας), από περιοδικά όπως το Classic Rock, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και στις συλλογές του περιοδικού που φέρουν τον τίτλο Best New Bands.

Εν αναμονή του νέου τους album "Voices" κυκλοφόρησε το single "The Joy"