Διαβάσαμε το βιβλίο του Κωνσταντίνου Τσάβαλου: «Maneskin Supermodels»

Διαβάσαμε το βιβλίο του Κωνσταντίνου Τσάβαλου: «Maneskin Supermodels»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Οξύ.

10 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Πόσο στραβά μπορεί να πάνε τα πράγματα όταν ξεκινάς να επιδιώκεις κάτι; Σε αυτή την ερώτηση μπορούν σίγουρα να σου απαντήσουν οι Maneskin. Ευρέως έγιναν γνωστοί στον διαγωνισμό της Eurovision όπου κέρδισαν την πρώτη θέση του διαγωνισμού κάνοντας όλους να αναρωτηθούν ποίοι είναι οι Maneskin. Η πορεία μετά τον διαγωνισμό γνωστή, με αποκορύφωμα την κυκλοφορία του τελευταίου τους single «The Lonliest». Αλλά το ερώτημα παραμένει: Ποίοι είναι οι Maneskin;

Λοιπόν σας έχω νέα, Εκδόσεις Οξύ… Έχοντας στο μυαλό σου ότι έχει προηγηθεί, έρχεται το βιβλίο του Κωνσταντίνου Τσάβαλου να το βάλει σε τάξη. Και μάλιστα με ένα τρόπο που δεν συνηθίζεται… Είναι συναρπαστικό όταν μιλάς για μια μπάντα, να έχεις την δυνατότητα ή την ικανότητα, με ένα μαγικό τρόπο να βάζεις την ίδια την μπάντα να διηγείται την ιστορία τους. Αυτό είναι το μεγάλο ατού του βιβλίου Maneskin: Supermodels.

Σύντομο, πλήρες, περιεκτικό, πλούσιο σε φωτογραφικό υλικό και δομημένο με ένα τρόπο όπου μαθαίνεις τα πάντα για αυτή την απίστευτη μπάντα… Θα διαβάσεις για το ξεκίνημα, την δύσκολη πορεία μέχρι την Eurovision, το πάντρεμα και την δημιουργία της μπάντας, και το στοίχημα που έχουν βάλει οι Maneskin καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές… Αρκεί να το θέλεις. Και είμαι σίγουρος πως αν έχεις την άποψη ότι μιλάμε για ένα πυροτέχνημα, θα αλλάξεις γνώμη.