Let There Be Drums!

Let There Be Drums!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέο ντοκιμαντέρ με τον Ringo Starr και την τελευταία συνέντευξη του Taylor Hawkins (Foo Fighters)

14 Οκτωβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Let There Be Drums! συμμετέχουν προσωπικότητες όπως ο Ringo Starr (The Beatles), ο Stewart Copeland (The Police), ο Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) και άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας γνωστής κινηματογραφημένης συνέντευξης με τον εκλιπόντα ντράμερ των Foo Fighters Taylor Hawkins.

Την ταινία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης Justin Kreutzmann, γιος του ντράμερ των Grateful Dead, Bill Kreutzmann (ο οποίος εμφανίζεται επίσης σε περίοπτη θέση στο ντοκιμαντέρ) και πρόκειται να κυκλοφορήσει τόσο στις αίθουσες όσο και στο TVOD/EST στις 28 Οκτωβρίου (μέσω Prime Video και Apple TV+), ενώ θα ακολουθήσει κυκλοφορία σε DVD την 1η Νοεμβρίου (προπαραγγελία μέσω Amazon).

Ο Justin ξεκίνησε να φτιάχνει το Let There Be Drums! αναζητώντας την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα: "Οι drummer γεννιούνται έτσι ή γίνονται έτσι; Η παρόρμηση να δημιουργούν ρυθμό και να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος μιας μπάντας πηγάζει από κάτι εσωτερικό - ή μαθαίνεται;"

Το ντοκιμαντέρ όχι μόνο απαντά σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά διερευνά επίσης τον τρόπο με τον οποίο η μουσική μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά.

Μαζί με τους προαναφερθέντες ντράμερ, στο Let There Be Drums! συμμετέχουν επίσης, μεταξύ άλλων, οι Mickey Hart (The Grateful Dead), Stephen Perkins (Jane's Addiction), Matt Sorum (Guns N' Roses), Tré Cool (Green Day) και Adrian Young (No Doubt).

Παρακάτω, δείτε το τρέιλερ του Let There Be Drums!.