Οι Queen ανακοινώνουν την επανέκδοση νέου Box Set

Οι Queen ανακοινώνουν την επανέκδοση νέου Box Set
Ακολουθήστε μας στο Google news

The Miracle

14 Οκτωβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Οι Queen θα κυκλοφορήσουν μια διευρυμένη συλλεκτική έκδοση του άλμπουμ τους The Miracle του 1989 στις 18 Νοεμβρίου.

Το Miracle Collector's Edition είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τώρα στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος σε διάφορες μορφές. Η πιο εκτεταμένη - το πακέτο Super Deluxe Collector's Edition - φτάνει ως ένα box set οκτώ δίσκων που περιλαμβάνει ένα "χαμένο από καιρό αρχικό LP cut" και ένα αντίγραφο CD του άλμπουμ. Τέσσερα άλλα CD θα περιέχουν το The Miracle Sessions, ένα Alternative Miracle που θα περιλαμβάνει bonus tracks, B-sides, extended και single versions, έναν instrumental δίσκο του The Miracle και έναν δίσκο με ραδιοφωνικές συνεντεύξεις.

Το σετ συμπληρώνεται από τα βίντεο The Miracle σε μορφή Blu-ray και DVD, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης συνεντεύξεις του συγκροτήματος (συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας συνέντευξης του John Deacon) και υλικό από τα παρασκήνια της δημιουργίας των βίντεο και του εξωφύλλου του άλμπουμ The Miracle, με τον γραφίστα Richard Gray.

Η The Miracle Super Deluxe Collector's Edition περιλαμβάνει επίσης ένα φωτογραφικό βιβλίο 76 σελίδων, πρωτότυπες επιστολές από το fan club του συγκροτήματος, κριτικές του σύγχρονου Τύπου, εκτενείς σημειώσεις και - για τους οπαδούς που ξοδεύουν κάτι παραπάνω, το "Press Pack" σε αποκλειστικότητα στο διαδίκτυο - μια αναπαραγωγή του διαφημιστικού press kit που έστειλαν οι Queen το 1989.

Σχετικά με αυτό το bonus υλικό, ο κιθαρίστας Brian May είπε σε μια δήλωση: "Κάποια από αυτά ήταν μισοτελειωμένα, κάποια ήταν απλά μια ιδέα και κάποια ήταν σχεδόν έτοιμα και συνέβησαν από μόνα τους. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που πάντα θέλεις να βγεις και να δουλέψεις πάνω σε αυτά, και έτσι ολοκληρώνονται, και υπάρχουν κάποια κομμάτια που σκέφτεσαι, "Ω, αυτό είναι υπέροχο, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι να το κάνω αυτή τη στιγμή", οπότε φυσικά μένουν στην άκρη του δρόμου".

Οι Queen έκαναν προεπισκόπηση του bonus υλικού του The Miracle την Πέμπτη με το μέχρι πρότινος άγνωστο κομμάτι "Face It Alone". Είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το συγκρότημα με τα φωνητικά του Freddie Mercury μετά από ένα τρίο τραγουδιών στη συλλογή Queen Forever του 2014.