Εχουν ακόμα «μερικά επικά» τραγούδια να κυκλοφορήσουν

Εχουν ακόμα «μερικά επικά» τραγούδια να κυκλοφορήσουν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Guns N Roses, σύμφωνα με τον Slash..

20 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Οι αποκαλύψεις έγιναν στην ραδιοφωνική εκπομπή Trunk Nation του Eddie Trunk στο SiriusXM όπου συζητήθηκαν τα επερχόμενα σχέδια του συγκροτήματος για περιοδείες και κυκλοφορίες, καθώς και την επιθυμία του να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ.

Θέλω να κάνω έναν ολοκαίνουργιο δίσκο κάποια στιγμή, πιθανώς νωρίτερα από ό,τι αργότερα", δήλωσε ο Slash. "Αλλά εκτός από αυτό, έχουμε πράγματα [που πρέπει] να βγουν. Οπότε αυτά θα βγουν τμηματικά μέσα στους επόμενους... λίγους μήνες ή κάτι τέτοιο. Οπότε αυτό είναι βασικά. Μας μένει μία ακόμα περιοδεία το επόμενο καλοκαίρι και μετά θα απελευθερωθούμε για να μπορέσουμε να μπούμε και να δουλέψουμε πάνω σε ένα νέο δίσκο".

Οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν δύο νέα τραγούδια, το "Absurd" και το "Hard Skool", πέρυσι, σηματοδοτώντας το πρώτο υλικό με τον τραγουδιστή Axl Rose, τον μπασίστα Duff McKagan και τον Slash μετά τη διασκευή του "Sympathy for the Devil" των Rolling Stones το 1994. Και τα δύο τραγούδια χρονολογούνται από τις ηχογραφήσεις του Chinese Democracy και περιλαμβάνουν νεο-ηχογραφημένα μέρη από τους Slash και McKagan.

Ο Slash είπε ότι οι Guns N' Roses επεξεργάστηκαν πολλά άλλα τραγούδια με αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. "Υπάρχει μια χούφτα από αυτά τα τραγούδια που τα φτιάξαμε και τα κάναμε όταν ήμασταν σε κατάσταση αποκλεισμού", εξήγησε. "Αυτά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, οπότε και αυτά θα βγουν. ... Δεν είμαι σίγουρος για το πόσα ακριβώς κάναμε συνολικά".

Ο κιθαρίστας σημείωσε ότι τα άλλα ακυκλοφόρητα τραγούδια του συγκροτήματος "δεν έχουν την ίδια ιστορία, γιατί ξέρω ότι το 'Hard Skool'... πάει πολύ πίσω. Αλλά υπάρχουν μερικά επικά που θα κυκλοφορήσουν, οπότε είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό".

Οι Guns N' Roses θα κυκλοφορήσουν επίσης ένα box set μαμούθ Use Your Illusion στις 11 Νοεμβρίου. Η συλλογή των 97 κομματιών περιλαμβάνει πλήρεις ηχογραφήσεις από την εμφάνισή τους στις 16 Μαΐου 1991 στο Ritz Theatre της Νέας Υόρκης και την εμφάνισή τους στις 25 Ιανουαρίου 1992 στο Thomas & Mack Center του Λας Βέγκας. Το "super deluxe" box set περιέχει επίσης ένα Blu-ray video με το πλήρες φιλμ της συναυλίας Live In New York. Η μπάντα προανήγγειλε την κυκλοφορία με ένα ζωντανό βίντεο του "You Could Be Mine", που ηχογραφήθηκε στο Ritz.

Εν αναμονή λοιπόν...

φωτό: facebook