Νέο τραγούδι από τους Cure

Νέο τραγούδι από τους Cure
Ακολουθήστε μας στο Google news

I Could Never Say Goodbye

21 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Οι Cure παρουσίασαν ένα ακόμη νέο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ "Songs Of A Lost World", παίζοντας ζωντανά το "I Could Never Say Goodbye" σε μια συναυλία στην Κρακοβία της Πολωνίας που έγινε χθες (Πέμπτη 20 Οκτωβρίου).

Κι αυτό εν μέσω μιας ευρωπαϊκής περιοδείας με τους πλέον τακτικούς συνεργάτες τους και ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του frontman Robert Smith, τους The Twilight Sad, έχοντας ξεκινήσει τις συναυλίες τους στη Λετονία στις αρχές του μήνα, όπου παρουσίασαν τα δύο νέα τραγούδια "Alone" και "Endsong", υποδεχόμενοι τον κιθαρίστα και πληκτρά Perry Bamonte πίσω στο συγκρότημα.

Έχοντας παρουσιάσει άλλο ένα νέο τραγούδι, το 'And Nothing Is Forever', πριν από μερικές εβδομάδες, τώρα ο Robert Smith και οι συνεργάτες του μοιράστηκαν το 'I Could Never Say Goodbye'. Δηλώνοντας ότι δύο νέα άλμπουμ ήταν στα σκαριά στα τελευταία NME Awards το 2020 - ο Smith αποκάλυψε στο NME νωρίτερα φέτος ότι ένα από αυτά θα είναι "πολύ σύντομα" και θα ονομάζεται "Songs Of A Lost World".

"Ουσιαστικά πρόκειται για ένα άλμπουμ 12 κομματιών", δήλωσε στο NME. "Είναι κάπως μισο-μιξαρισμένο και μισο-τελειωμένο. Είναι ένα περίεργο πράγμα. Έχει κατά κάποιο τρόπο εξελιχθεί τα τελευταία δύο χρόνια." Το συγκρότημα επανακυκλοφόρησε πρόσφατα το κλασικό άλμπουμ του 1992 "Wish" με 24 ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των Cure το 2022 συνεχίζεται. Επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για μια σειρά συναυλιών τον Δεκέμβριο.