Συμφωνία του ΑΝΤ1 με την Cosmote TV για τις μεταδόσεις του Μουντιάλ

Συμφωνία του ΑΝΤ1 με την Cosmote TV για τις μεταδόσεις του Μουντιάλ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια ακόμη συνεργασία με συνδρομητική πλατφόρμα για το κανάλι, μετά από εκείνη με τη Nova για το Euro 2020.

26 Οκτωβρίου 2022

Μέσα από μια ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα χθες στα Village Cinemas στο The Mall Athens, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει τους αγώνες του φετινού Μουντιάλ με τη βοήθεια δημοσιογράφων της Cosmote TV. Μια συνεργασία ανάλογη με εκείνη που είχε ο τηλεοπτικός σταθμός με τη Nova, για την κάλυψη του Euro 2020.

Στην ομάδα του ΑΝΤ1 για την περιγραφή και τον σχολιασμό των αναμετρήσεων θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι του καναλιού Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και Μανώλης Μανής, ο Αλέξης Σπυρόπουλος που μέχρι πρότινος ήταν στο δυναμικό του Open, ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Στέλιος Γιαννακόπουλος, και οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV Σωτήρης Κωσταβάρας, Στέφανος Αβραμίδης, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος, Κώστας Ψάρρας και Έλενα Παπαδοπούλου. Αναλυτικά οι ρόλοι που θα έχουν, σύμφωνα με το σχετικό ΔΤ του ΑΝΤ1:

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

Στέλιος Γιαννακόπουλος
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Στέλιος Γιαννακόπουλος, που είναι και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Pro, θα βρίσκεται για ένα μήνα στο Κατάρ για να σχολιάσει τους αγώνες του Μουντιάλ.

Αλέξης Σπυρόπουλος
Ο κορυφαίος Έλληνας sportscaster θα περιγράφει από το Κατάρ αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Σωτήρης Κωσταβάρας
Με πάνω από 200 περιγραφές αγώνων Μουντιάλ, Euro και Champions League, θα περιγράφει μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο τα ματς του Μουντιάλ.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Στέφανος Αβραμίδης
Παρουσιαστής της εκπομπής «Ώρα Μουντιάλ», ο οποίος θα αναλάβει και την περιγραφή αγώνων. Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση αθλητικών εκπομπών και σε περιγραφές ελίτ αθλητικών γεγονότων.

Μιχάλης Τσόχος
Ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους που περιγράφουν αγώνες στην Ελλάδα, με μεγάλη ικανότητα και εμπειρία από μεταδόσεις μεγάλων ποδοσφαιρικών γεγονότων.

Κώστας Ψάρρας
Τον Ιούνιο έκανε την περιγραφή του τελικού του Champions League. Εκτός από την περιγραφή αγώνων για το Μουντιάλ, έχει αναλάβει και την αρχισυνταξία των εκπομπών «Ώρα Μουντιάλ» και «Ο Δρόμος για το Κατάρ».

Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του ΑΝΤ1 κέρδισε το βραβείο του ΠΣΑΤ για τη διαχείριση της δραματικής στιγμής του Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro και το ήθος που επέδειξε.

Δημοσθένης Γεωργακόπουλος
Παρουσιάζει τις αθλητικές ειδήσεις στο ΑΝΤ1NEWS, καθώς και την εκπομπή «Ο Δρόμος για το Κατάρ» που μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Μουντιάλ.

Μανώλης Μανής
Έχοντας περάσει με επιτυχία το απαιτητικό τεστ των περιγραφών στο Euro 2020 στον ΑΝΤ1, συγκαταλέγεται πλέον στους ανερχόμενους speakers της γενιάς του.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Βασίλης Σαμπράκος
Ο κορυφαίος δημοσιογράφος και αναλυτής ποδοσφαίρου, θα είναι ο συμπαρουσιαστής και βασικός σχολιαστής της εκπομπής «Ώρα Μουντιάλ» κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Έλενα Παπαδοπούλου
Παρουσιάζει την εκπομπή «Ο Δρόμος για το Κατάρ» και θα έχει ενεργό ρόλο στην εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ».

ΑΠΟ ΤΟΝ «ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ» ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ»

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.00, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου, μετρούν αντίστροφα για τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και μας βάζουν στο κλίμα του πρώτου χειμερινού Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου με την εκπομπή «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ».
Από τις 20 Νοεμβρίου, θα δώσουν τη σκυτάλη στην εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» με τον Στέφανο Αβραμίδη και τον Βασίλη Σαμπράκο, οι οποίοι καθημερινά στις 23.00 θα παρουσιάζουν την περίληψη της ημέρας μετά το τέλος των αγώνων. Κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, θα προσφέρουν ένα ζωντανό pre-game show για τα απογευματινά παιχνίδια.

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι πάντα στην καρδιά των κορυφαίων γεγονότων. Είμαστε πολύ περήφανοι που πήραμε τα αποκλειστικά δικαιώματα του FIFA World Cup Qatar 2022 και από 20 Νοεμβρίου στήνουμε τη μεγαλύτερη κερκίδα για γυναίκες και άντρες που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Η σημαντικότερη παγκόσμια ποδοσφαιρική διοργάνωση είναι εδώ, στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, και όλοι ανυπομονούμε να απολαύσουμε τους 64 συναρπαστικούς αγώνες της», δήλωσε ο Managing Director του ANT1, του Μακεδονία TV και των Antenna Studios, Γιώργος Λεβέντης.

«Μετά το Εuro 2021, έρχεται στον ΑΝΤ1 άλλη μία σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση: το Μουντιάλ 2022 από το Κατάρ. Ανυπομονώ, ως στέλεχος του ΑΝΤ1, αλλά και ως φίλαθλος, για το Μουντιάλ, που θα προσφέρουμε στον Έλληνα τηλεθεατή μέσα από τις υπηρεσίες του Ομίλου. Ένα ιδανικό σενάριο για μένα είναι να δούμε τον ΑΝΤ1 να σκοράρει στην τηλεθέαση και τον Μέσι να σηκώνει το παγκόσμιο κύπελο», δήλωσε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την πλήρη τηλεοπτική κάλυψη που έχουμε ετοιμάσει στον Όμιλο ΑNT1 για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός στον πλανήτη που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα. Μέσω της υπηρεσίας ANT1+, εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης της διοργάνωσης ανά πάσα στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή, δίνοντας την ευελιξία στους συνδρομητές μας να ‘ζήσουν στον παλμό του Μουντιάλ’ με όποιον τρόπο εξυπηρετεί καλύτερα την καθημερινότητά τους και να απολαύσουν όχι μόνο τους αγώνες, αλλά και όλο το ειδικά διαμορφωμένο ποδοσφαιρικό περιεχόμενο του ΑΝΤ1+», δήλωσε ο General Manager SVOD Services του ομίλου Αntenna, Βασίλης Δεληκούρας.