Οι MÅNESKIN ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ

Οι MÅNESKIN ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Rush!

01 Νοεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Οι MÅNESKIN θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, "Rush!", στις 20 Ιανουαρίου 2023. Η συνέχεια δηλαδή του "Teatro D'ira" του 2021: Vol. I" και του "Il Ballo Della Vita" του 2018, αναμένεται να περιλαμβάνει το νέο κομμάτι "Kool Kids", το οποίο οι MÅNESKIN παρουσίασαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας παγκόσμιας περιοδείας τους στο Μεξικό.

Να θυμηθούμε βέβαια πως νωρίτερα αυτό το μήνα, οι MÅNESKIN κυκλοφόρησαν ένα νέο κομμάτι με τίτλο "The Loneliest", συνοδευόμενο από ένα μουσικό βίντεο στο οποίο η μπάντα παρευρίσκεται σε μια gothic κηδεία. Άλλα τραγούδια που κυκλοφόρησαν φέτος και ενδέχεται να εμφανιστούν στο "Rush!" είναι το "Supermodel" και το "If I Can Dream", το τελευταίο από τα οποία περιλαμβάνεται στο soundtrack της βιογραφικής ταινίας του Baz Luhrmann "Elvis".

Νωρίτερα φέτος, οι MÅNESKIN δήλωσαν σε βρετανικό περιοδικό ότι "πιθανώς 50" τραγούδια έχουν ηχογραφηθεί για το "Rush!", στο οποίο η μπάντα έκανε "επιλογή" στο Λος Άντζελες με τον Σουηδό παραγωγό Max Martin, μεταξύ άλλων. Όσον αφορά τη μουσική κατεύθυνση του επερχόμενου άλμπουμ, κάθε μέλος είχε τη δική του ηχητική περιγραφή: σε πρόσφατη συνέντευξή της η Victoria De Angelis (μπάσο) την περιέγραψε ως "ενέργεια", με τον τραγουδιστή Damiano David να επιλέγει το "360", με τον ντράμερ Ethan Torchio να επιλέγει το "διαχρονικό" και με τον κιθαρίστα Thomas Raggi το "ποικιλόμορφο". Μεταξύ των εμπνεύσεών τους κατά τη δημιουργία του άλμπουμ ήταν οι ARCTIC MONKEYS, QUEENS OF THE STONE AGE, RADIOHEAD, Dua Lipa, Sam Fender και Paolo Nutini.