Νέο βίντεο από το Box Set «Revolver» των Beatles

Νέο βίντεο από το Box Set «Revolver» των Beatles
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το άλμπουμ έχει γίνει μια νέα επανέκδοση.

01 Νοεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Ένα ολοκαίνουργιο βίντεο για το κλασικό κομμάτι των Beatles, "I'm Only Sleeping" κυκλοφόρησε, μια καλλιτεχνική ματιά η οποία δίνει μια διαφορετική οπτική στο τραγούδι. Δημιουργημένο από τον καλλιτέχνη/σκηνοθέτη Em Cooper, το βίντεο βλέπει τους Fab Four να αποδίδονται σε μια ιλιγγιώδη σειρά από εκπληκτικές ελαιογραφίες που στροβιλίζονται ομαλά η μία μέσα στην άλλη.

"Ο καλλιτέχνης και σκηνοθέτης Em Cooper εξερεύνησε τον χώρο μεταξύ ονειροπόλησης και εγρήγορσης, δουλεύοντας πάνω σε μια εξέδρα κινουμένων σχεδίων σε φύλλα σελιλόιντ", εξηγεί μια δήλωση που συνοδεύει το νέο βίντεο των Fab Four για το τραγούδι "I'm only sleeping" που συμπεριλαμβάνεται στον νέο box set " Revolver" που έχει κυκλοφορήσει. Ζωγράφισε κάθε καρέ ξεχωριστά με λαδομπογιά, μια επίπονη διαδικασία που διήρκεσε πολλούς μήνες".

Το I'm Only Sleeping συμπεριλήφθηκε αρχικά στο βραβευμένο από τους κριτικούς και με μεγάλη επιρροή έβδομο στούντιο άλμπουμ των Beatles, το Revolver του 1966. Για το άλμπουμ έχει γίνει μια νέα επανέκδοση που περιλαμβάνει νέες μορφές, mastering και συναρπαστικό bonus υλικό.