Εξάμηνο γεμάτο πρεμιέρες έρχεται στο ΑΝΤ1+

Εξάμηνο γεμάτο πρεμιέρες έρχεται στο ΑΝΤ1+
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ εντάσσονται στην ταινιοθήκη της πλατφόρμας.

01 Νοεμβρίου 2022

«DISASTER THEORIES»
Μια συγκλονιστική μίνι σειρά-ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων, που φέρνει στο προσκήνιο τη συζήτηση για τους «Μαύρους Κύκνους», τα απρόβλεπτα γεωπολιτικά γεγονότα και τις φυσικές καταστροφές που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και έχουν δώσει πλέον νέα σημασία στη λέξη «επιβίωση». Ηγετικές προσωπικότητες της εγχώριας επιστημονικής κοινότητας βάζουν στο μικροσκόπιο τα χειρότερα συμβάντα στην ιστορία της Ελλάδας του 21ου αιώνα, εξετάζοντας ταυτόχρονα την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού και ανοίγουν ένα παράθυρο στα τρομακτικά, αλλά πολύ αληθινά, σενάρια του μέλλοντος.

«FAITH»
Ένα βιογραφικό, μουσικό ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. Το «FAITH» ακολουθεί τον Νίκο Οικονομόπουλο, αιχμαλωτίζοντας την ανεξάντλητη ενέργειά του εντός και εκτός σκηνής, μια ενέργεια από αντλεί από τη δύναμη της πίστης του. Πίστη στον Θεό, στους θαυμαστές του, στην τέχνη της μουσικής, στην οικογένεια και τις ρίζες του, που τον οδήγησε, μέσα από ένα αξέχαστο ταξίδι, στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής.

«ΣΩΣΕ ΜΕ»
Τον Δεκέμβριο, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, έρχεται το νέο ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και ένα πολλά υποσχόμενο teaser έχει κάνει τους λάτρεις του είδους να περιμένουν με αγωνία τη μεταφορά της ανατριχιαστικής ιστορίας στις οθόνες τους. Ταυτόχρονα, η σειρά έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον καναλιών του εξωτερικού μετά την πρώτη του παρουσίαση στις Κάνες πριν από λίγες ημέρες.

«ΣΤΑ 4»
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και του νέου ΑΝΤ1+ Original, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023. Με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Καλτσή, το «Στα 4» είναι μια πρωτοποριακή κωμική ιστορία που δίνει γροθιά στα στερεότυπα και γράφει ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία, έχοντας ως βασικό χαρακτήρα της ένα άτομο με αναπηρία.

«ΖΩΗ»
Μέσα στους πρώτους μήνες του 2023 θα κάνει πρεμιέρα μια απίστευτη μεταφυσική ιστορία που συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα. Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα-γέφυρα ανάμεσα στο πραγματικό και το εξωπραγματικό , σε μια πολύπλευρη σειρά που αποτελεί ωδή στην αγάπη για τη ζωή.

«ISABEL: THE INTIMATE STORY OF ISABEL ALLENDE»
Η ισπανική βιογραφική μίνι σειρά για τη ζωή και το έργο της Ιζαμπέλ Αλιέντε, είναι ήδη διαθέσιμη αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Η σειρά έχει αποσπάσει παγκοσμίως εξαιρετικές κριτικές και είναι υποψήφια για Διεθνές Βραβείο Emmy στην κατηγορία TV Movie/Mini-Series.

«SISI»
Ο δεύτερος κύκλος του γερμανικού δράματος εποχής, που συνεχίζει την ιστορία της πανέμορφης αυτοκράτειρας-σύμβολο.

«BABYLON BERLIN»
Το εθιστικό πολεμικό δράμα επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν που βυθίζεται στη σκοτεινή Γερμανία του 1930 και θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα.

Για τα Χριστούγεννα το ΑΝΤ1+ ετοιμάζεται να κάνει διαθέσιμες στους συνδρομητές του νέες ταινίες όπως το «A Christmas Number One» και το «Amazing Mr. Blunden», κλασικές ταινίες όπως το βραβευμένο με 7 Όσκαρ «Going My Way» και το «Holiday Inn», κωμωδίες, παιδικά και αγαπημένους τίτλους όπως το «Last Christmas» και το «Γκριντς».