Ο Iggy Pop ανακοινώνει νέο άλμπουμ: Every Loser

Ο Iggy Pop ανακοινώνει νέο άλμπουμ: Every Loser
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δυναμώστε το και κρατηθείτε...

11 Νοεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Ο Iggy Pop ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το 19ο προσωπικό του άλμπουμ, Every Loser, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιανουαρίου 2023.

Ο επερχόμενος δίσκος θα αποτελέσει την πρώτη προσφορά του Νονού του Punk μέσω της συνεργασίας της Atlantic Records και της Gold Tooth Records, η τελευταία από τις οποίες ιδρύθηκε από τον παραγωγό του Ozzy Osbourne, Andrew Watt, ο οποίος έχει επίσης συνεργαστεί με τους Post Malone, Miley Cyrus και άλλους.

"Είμαι ο τύπος χωρίς πουκάμισο που ροκάρει- ο Andrew και η Gold Tooth το καταλαβαίνουν αυτό και κάναμε έναν δίσκο μαζί με τον παλιομοδίτικο τρόπο", αναφέρει ο Iggy σε δήλωσή του. "Οι παίκτες είναι τύποι που γνωρίζω από παιδιά και η μουσική θα σας σπάσει στο ξύλο".

Ενώ ο Watt προσθέτει: " Ο Iggy Pop είναι ένα γαμημένο είδωλο. Ένα αληθινό πρωτότυπο. Ο τύπος εφηύρε το stage dive... Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι με άφησε να κάνω δίσκο μαζί του. Είναι τιμή μου. Πιο cool δεν γίνεται. Αυτό το άλμπουμ δημιουργήθηκε για να παίζεται όσο πιο δυνατά πάει το στερεοφωνικό σας... δυναμώστε το και κρατηθείτε...".

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η συνέχεια του Free του 2019 έχει περιγραφεί ως "ένα υποδειγματικό άλμπουμ πρωτόγονου rock 'n' roll - ένα αριστούργημα στην τέχνη του ξεσπάσματος με απαράμιλλη ένταση και ακατάβλητη ευστροφία".

Για να συμπέσει με την επερχόμενη κυκλοφορία, ο Iggy Pop προσφέρει μια αποκλειστική επανακυκλοφορία του θρυλικού fanzine, PUNK Magazine, με την ευγενική χορηγία του ιδρυτή και θρυλικού εκδότη John Holstrom με ένα πλήρες Iggy τεύχος, το οποίο περιέχει μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Iggy από τον Flea των Red Hot Chili Peppers.

Η ανακοίνωση του νέου άλμπουμ έρχεται σε συνέχεια του νέου single του Pop, Frenzy, που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στο οποίο συμμετείχε ένα μεγάλο όνομα του ρυθμού, ο μπασίστας των Guns N' Roses Duff McKagan και ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers Chad Smith.

Μιλώντας για το single, ο Iggy Pop λέει: "Το να σε καταδιώκει ένας socio είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανάψουν τα αίματα".