«Δεν θέλω κανέναν σαν τον Johnny Depp»

«Δεν θέλω κανέναν σαν τον Johnny Depp»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ozzy δεν θέλει να τον υποδυθεί ένας διάσημος ηθοποιός...

11 Νοεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Ο Ozzy Osbourne έχει μια βασική απαίτηση όσον αφορά την επιλογή του ηθοποιού που θα τον υποδυθεί στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του, και αυτή είναι ότι ο εν λόγω ηθοποιός πρέπει να είναι σχετικά άγνωστος.

Η προς το παρόν άτιτλη βιογραφική ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020, μετά από αναφορές του Jack Osbourne νωρίτερα εκείνη τη χρονιά ότι τα σχέδια για μια ταινία ήταν πιθανά. Θα επικεντρώνεται στη σχέση του Ozzy με τη σύζυγο και επί χρόνια μάνατζερ Sharon Osbourne μεταξύ 1979 και 1996. Παλαιότερα ο Ozzy είχε δηλώσει: "Δεν θέλω να με υποδυθεί κάποιος σαν τον Johnny Depp. Θα προτιμούσα να είναι κάποιος που είναι σχετικά άγνωστος".

Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η ταινία, η Sharon δήλωσε ότι δεν ήθελε το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει καθόλου με την ταινία Bohemian Rhapsody. "Η ταινία μας θα είναι πολύ πιο αληθινή", είπε. "Δεν θέλουμε να είναι πεντακάθαρη, γυαλιστερή και όλα αυτά. Δεν την κάνουμε για παιδιά. Είναι μια ταινία ενηλίκων για ενήλικες".

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανακοίνωση για το καστ, γνωρίζουμε ότι η μεγαλύτερη κόρη των Osbournes, Aimée, έχει ετοιμάσει την επεξεργασία και ότι το σενάριο είναι υπό τη φροντίδα του υποψήφιου για Όσκαρ Lee Hall, υπεύθυνου για τη βιογραφία του Elton John Rocketman (2019) και Billy Elliott (2000).

Η ταινία θα αντλήσει επίσης από τις παλαιότερες μάχες του Ozzy με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς και από τις βίαιες στιγμές που προέκυψαν στη σχέση του ζευγαριού σε πιο δύσκολες εποχές. Όσο για το αν ο τραγουδιστής έχει άγχος να απεικονιστούν οι πιο σκοτεινές στιγμές του στην οθόνη, ο Ozzy λέει: "Δεν δίνω δεκάρα. Θέλω να πω, αν έχει επιτυχία, τέλεια. Αρκεί να μην είναι πολύ αλαφροΐσκιωτο και μα....ιες, καταλαβαίνεις;".

Οι δύσκολες στιγμές του ζευγαριού έχουν εμφανιστεί στην οθόνη και στο παρελθόν στο μουσικό βίντεο του πρώην frontman των Black Sabbath για το σόλο τραγούδι του Under The Graveyard του 2020, με πρωταγωνιστές τον Jack Kilmer ως Ozzy και την Jessica Barden ως Sharon.

Επίσης ο Ozzy δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για την επικείμενη επιστροφή του ζευγαριού στην Αγγλία, επιμένοντας ότι είναι "Αμερικανός πλέον". "Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αν ήταν στο χέρι μου, θα έμενα στην Αμερική", λέει ο Ozzy. "Είμαι Αμερικανός τώρα... για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν θέλω να γυρίσω πίσω."