Οι FOREIGNER ανακοινώνουν αποχαιρετιστήρια περιοδεία

Οι FOREIGNER ανακοινώνουν αποχαιρετιστήρια περιοδεία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Feels Like The First Time

15 Νοεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου 2023, στο Ameris Bank Amphitheatre της Ατλάντα, το μεγαλύτερο υπαίθριο χώρο της περιοχής. Για το πρώτο σκέλος της περιοδείας στις ΗΠΑ, που θα πραγματοποιηθεί υπό την παραγωγή της Live Nation, οι FOREIGNER θα πλαισιωθούν από τους Καναδούς LOVERBOY, μια μπάντα με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του 1980. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου 2022 στο LiveNation.

Ο ηγέτης και ιδρυτής των FOREIGNER Mick Jones δήλωσε: "Πριν από πολλά χρόνια, έγραψα ένα τραγούδι που λεγόταν "Feels Like The First Time" και σήμερα ξεκινάμε μια τελευταία παγκόσμια περιοδεία. Θα παρουσιάσουμε μια συναυλία που ξέρω ότι θα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με τις πρώτες μας εμφανίσεις. Η περιοδεία θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι από την Αμερική και ελπίζουμε να φτάσουμε σε όλα τα μέρη που έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια. Αν και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για το τέλος του δρόμου για το συγκρότημα, ξέρω ότι οι συναυλίες μας θα ενθουσιάσουν το κοινό παντού".

Πρόσθεσε ο τραγουδιστής των FOREIGNER, Kelly Hansen: "Ήρθε η ώρα. Έχουμε λίγο πολύ ζήσει τη ζωή μας στο δρόμο για σχεδόν δεκαοκτώ χρόνια. Πάντα προσπαθούσαμε να σας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σκοπεύουμε να το τελειώσουμε με τον ίδιο τρόπο. Οι FOREIGNER έχουν να τραγουδήσουν έναν λαμπρό και όλο και πιο απαιτητικό κατάλογο τραγουδιών και αρνούμαι να τους δώσω λιγότερα από όσα τους αξίζουν. Έτσι, θα τελειώσουμε δυνατά. Θέλω να καταστήσω σαφές πόσο ευγνώμονες και ευγνώμονες είμαστε προς το κοινό μας σε όλο τον κόσμο που έχει υποστηρίξει αυτή τη μπάντα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που θα κάνουμε κάποιες ειδικές εμφανίσεις, αλλά νομίζω ότι έρχεται η ώρα να ζήσουμε εκτός δρόμου. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!"

Με αρκετές Top 10 επιτυχίες και δέκα πολυπλατινένια άλμπουμ, οι FOREIGNER είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι ως ένα από τα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα στον κόσμο που συνεχίζουν να γεμίζουν στάδια και να κάνουν πωλήσεις άλμπουμ, που σήμερα ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια. Υπεύθυνοι για μερικούς από τους πιο ανθεκτικά τραγούδια όπως τα "Juke Box Hero", "Cold As Ice", "Hot Blooded", "Waiting For A Girl Like You", "Feels Like The First Time", "Urgent", "Head Games", "Say You Will", "Dirty White Boy", "Long, Long Way From Home" και το παγκόσμιο Νο. 1 hit "I Want To Know What Love Is". Οι μεταδόσεις των επιτυχιών των FOREIGNER πλησιάζουν τα 15 εκατομμύρια την εβδομάδα.