Το Silver Tongue των Alter Bridge ψηφίστηκε ως το καλύτερο riff του 2022

Το Silver Tongue των Alter Bridge ψηφίστηκε ως το καλύτερο riff του 2022
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από το πρόσφατο άλμπουμ τους Pawns & Kings

08 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Το Silver Tongue των Alter Bridge λοιπόν, μετά από ψηφοφορία του περιοδικού Guitar World, αναδείχθηκε το καλύτερο κιθαριστικό riff του 2022.

Όπως το θέτει το περιοδικό: "Το Silver Tongue έχει "ένα από εκείνα τα riff που καταβροχθίζουν το υπόλοιπο τραγούδι". Άλλα δολοφονικά riffs στο Top 10 περιλαμβάνουν το The Abysmal Eye των Meshuggah, το Warranty των Slipknot, το Night Stalkers των Megadeth και το Temple Of Lunacy των Bleed From Within.

Εκτός από την κυκλοφορία του Pawns & Kings με τους Alter Bridge, ο Mark Tremonti εξέπληξε επίσης τον κόσμο της ροκ κυκλοφορώντας το δικό του άλμπουμ με διασκευές του Frank Sinatra. Μιλώντας στο Metal Hammer νωρίτερα φέτος, ο Tremonti εξήγησε: "Μεγάλωσα τραγουδώντας τραγούδια του Sinatra, ήταν κατά κάποιο τρόπο το ευτυχισμένο μου μέρος. Αγαπώ το metal, αλλά μου αρέσει να νιώθω ευτυχισμένος και να τραγουδάω αυτά τα τραγούδια. Πριν από περίπου τρία χρόνια μου έγινε έμμονη ιδέα να μάθω να τραγουδάω σαν τον Frank, έτσι για πλάκα, αλλά προσπάθησα περισσότερο σε αυτό από ό,τι στο να μάθω κιθάρα!"