Οι Paramore μοιράζονται το νέο μουσικό βίντεο για το This Is Why

Οι Paramore μοιράζονται το νέο μουσικό βίντεο για το This Is Why
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενα συναρπαστικό μουσικό βίντεο για το νέο τους single «The News».

11 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Paramore επέστρεψε με τη δεύτερη προσφορά από το επερχόμενο άλμπουμ του This Is Why. Σκηνοθετημένο από τους Mike Kluge και Matthew DeLisi, το οπτικά εντυπωσιακό βίντεο δείχνει την τραγουδίστρια Hayley Williams να διασταυρώνεται με το δαιμονισμένο alter ego της.

"Every second our collective heart breaks/ All together every single head shakes/ Shut your eyes but it won't go away/ Turn on/ Turn off/ The news", τραγουδάει.

Σε ένα δελτίο τύπου, η Williams αποκάλυψε τι ενέπνευσε το δυνατό κομμάτι.

«'The News' είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια που ήρθαν αρκετά γρήγορα και ένιωσα συναρπαστικά από την αρχή", είπε. "Αισθάνομαι σαν μια χρυσή τομή ανάμεσα στο κλασικό άγχος των Paramore και στο να φέρουμε κάποιες επιρροές που πάντα είχαμε αλλά ποτέ δεν εκμεταλλευτήκαμε. Το να βλέπω τον Zac [Farro] να γράφει ντραμς για αυτό το κομμάτι ήταν μια από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις από το στούντιο. Στιχουργικά, μάλλον εξηγείται από μόνο του. Ο 24ωρος ειδησεογραφικός κύκλος είναι απλά αδύνατο να κατανοηθεί. Και αισθάνομαι ένα αίσθημα ενοχής όταν αποσυνδέω το ρεύμα για να προστατεύσω το χώρο του μυαλού μου. Η κοινή αντίδραση, ή η μη αντίδραση, φαίνεται να είναι η αποστασιοποίηση. Κανείς μας δεν είναι αθώος γι' αυτό και ποιος θα μπορούσε να μας κατηγορήσει;».

Το This Is Why αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Atlantic Records στις 10 Φεβρουαρίου 2023. Το έκτο στούντιο άλμπουμ των Paramore ακολουθεί το After Laughter του 2017 και τα δύο σόλο άλμπουμ της Williams, το Petals for Armor του 2020 και το Flowers for Vases / Descansos του 2021.

Η μπάντα θα δώσει ένα show για την κυκλοφορία του άλμπουμ στο ιστορικό Grand Ole Opry του Nashville στις 6 Φεβρουαρίου 2023, πριν από την πρώτη τους περιοδεία από το 2018, με μια ημερομηνία στο Dublin 3Arena να ανακοινώνεται στις 13 Απριλίου 2023.

Οι Paramore θα ανέβουν επίσης στη σκηνή στο Κάρντιφ, τη Γλασκώβη, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο και το Μπέρμιγχαμ, καθώς και σε πόλεις των ΗΠΑ και της Νότιας Αμερικής.