Ο Trevor Rabin ανακοινώνει λεπτομέρειες για το νέο σόλο άλμπουμ του

Ο Trevor Rabin ανακοινώνει λεπτομέρειες για το νέο σόλο άλμπουμ του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρώην κιθαρίστας των Yes

29 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο πρώην κιθαρίστας των Yes, Trevor Rabin, αποκάλυψε ότι έχει ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για το τελευταίο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο Rio.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε τον Απρίλιο του 2020 στο Prog σχετικά με το νέο box set Changes που κάλυπτε τότε την καριέρα του, ο Rabin είπε επίσης ότι δούλευε πάνω σε ένα νέο σόλο άλμπουμ, και σε αντίθεση με την προηγούμενη σόλο κυκλοφορία του, το ορχηστρικό άλμπουμ Jacaranda του 2012, το νέο θα έβλεπε μια επιστροφή σε υλικό βασισμένο σε τραγούδια.

Τώρα, όπως ανέφερε ο ενημερωτικός ιστότοπος Yes - Where Are They Now? του Henry Potts, ο Rabin επικοινώνησε με τους οπαδούς του μέσω της ομάδας Trevor Rabin Fans στο Facebook, ανακοινώνοντας ότι το νέο άλμπουμ ονομάζεται Rio (πήρε το όνομά του από την εγγονή του Rabin).

"Είναι έτοιμο, το εξώφυλλο είναι έτοιμο, η δισκογραφική εταιρεία είναι έτοιμη", αποκάλυψε ο Rabin. "Θα ανακοινωθεί σύντομα. Ελπίζω να το απολαύσουν τόσο πολύ όσο το ευχαριστήθηκα εγώ που το δημιούργησα!"

Στη συνέντευξη ο Rabin ανέφερε ότι θα δουλέψει με διάφορους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένου του Vinnie Colaiuta και "ελπίζει να πείσει τον Rick Wakeman", με τον οποίο συνεργάστηκε για τελευταία φορά στο Yes featuring Anderson Rabin Wakeman, να τον συνοδεύσει για ένα ή δύο κομμάτια.