Μια εκπομπή για τον Κώστα Καφάση, για τον έρωτα του Δομάζου με τη Μοσχολιού

Μια εκπομπή για τον Κώστα Καφάση, για τον έρωτα του Δομάζου με τη Μοσχολιού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια εκπομπή για τα κορίτσια της οδού Φυλής, για τους φαντάρους της Θήβας...

02 Φεβρουαρίου 2023

Κάθε Παρασκευή, από τις 10 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα, ξεκινά (από αυτή την Παρασκευή) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, μια εκπομπή που θα αφηγείται ξεχωριστές ιστορίες με μουσική και συναίσθημα. «Έλα απόψε στου Θωμά» με τον Θωμά Σίδερη (ιδέα, κείμενα, παρουσίαση). Από αυτές τις εκπομπές που είναι συλλεκτικές. Και δεν θα είναι απλά ένα ιστορικό ή αθλητικό ντοκιμαντέρ.

Στα ραδιοφωνικά επεισόδια θα ξετυλίγονται προπολεμικές αλλά και μεταπολεμικές ιστορίες, ιστορίες από άσσους των γηπέδων, κινηματογραφικούς αστέρες και λαϊκά είδωλα περασμένων δεκαετιών, όλα πάνω στον καμβά της μνήμης και της γλυκιάς αναπόλησης.

Απρόσμενες συναντήσεις και θεματικές, άνθρωποι που μέχρι σήμερα δεν μίλησαν ποτέ στο ραδιόφωνο, ένα ραδιοφωνικό ταξίδι στις λαϊκές γειτονιές, στα προσφυγικά και εργατικά σπίτια, καθώς ένα ταξίμι ακούγεται από ένα ανοιχτό παντζούρι.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «Στον σταθμό του Μονάχου», παίρνει το νυχτερινό «Ακρόπολις Εξπρές» και και ταξιδεύει ως το Μόναχο της Γερμανίας για να συναντήσει τον Αντώνη, τον Έλληνα, τον ταξιτζή και άλλους υπέροχους ανθρώπους.