Τα ΝΕΑ έχουν δίκιο στην «κόντρα» με τον Πέτρο Τατσόπουλο

Τα ΝΕΑ έχουν δίκιο στην «κόντρα» με τον Πέτρο Τατσόπουλο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μην ξεχάσουμε και όσα γνωρίζουμε.

03 Φεβρουαρίου 2023

Στην «κόντρα» που οδήγησε στη λύση της συνεργασίας της εφημερίδας με το γνωστό συγγραφέα. Αν δεχτούμε ότι αυτός (που αναφέρουν και οι δύο πλευρές) είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσης και όχι κάποιος άλλος. Παράδειγμα, να ενοχλήθηκαν κάποιοι από την κόντρα του Πέτρου Τατσόπουλου με την εκκλησία και διάφορους με θρησκόληπτες απόψεις.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Δημήτρης Δανίκας έκλεισε συνέντευξη για το «Πρώτο Θέμα» με τον Τατσόπουλο. Το συμφώνησαν. Λίγο μετά του ζήτησε συνέντευξη για το «Βήμα της Κυριακής» και η Κατερίνα Παναγοπούλου. Για εφημερίδα του ομίλου δηλαδή, της Αλτερ Εγκο. Η Κατερίνα ενημέρωσε τον Διευθυντή των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑτος Γιώργο Μαντέλα. Ο τελευταίος επικοινώνησε με τον Πέτρο Τατσόπουλο ζητώντας του να ακυρώσει την 1η συνέντευξη. Αυτός δεν το έκανε. Και απολύθηκε.

«Ο δημοσιογραφικός όμιλος με τον οποίο συνεργάζονταν έναντι αμοιβής ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος, του ζήτησε μια συνέντευξη. Η απάντησή του ήταν: "Αργήσατε ένα τέταρτο"! Ενημερώνοντας ότι θα δώσει συνέντευξη σε ανταγωνιστικό Μέσο, "που σας πρόλαβε"», γράφει ο Γιώργος Μαντέλας.

Συγγνώμη αλλά τα ΝΕΑ έχουν δίκιο. Ο όμιλος στον οποίο δουλεύεις έχει προτεραιότητα, μην συζητάμε και τα αυτονόητα. Άλλωστε αν ο Τατσόπουλος εξηγούσε στον Δανίκα την κατάσταση δεν νομίζουμε πως θα υπήρχε ζήτημα. Θα καταλάβαινε ο τελευταίος και θα τον δικαιολογούσε για την ακύρωση της συνέντευξης.