«Uncover Stories»: Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Attica

«Uncover Stories»: Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Attica
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τον Κωνσταντίνο Μαρκέτο και τον Θάνο Νασόπουλο.

03 Φεβρουαρίου 2023

Μια εκπομπή που σπάνια συναντάται σε περιφερειακό κανάλι, ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα το Attica λίγες εβδομάδες μετά το επαναλανσάρισμά του. Κάθε Παρασκευή στις 22.00 το «Uncover Stories», με παρουσιαστές τον Κωνσταντίνο Μαρκέτο και τον Θάνο Νασόπουλο, θα συναντά ηθοποιούς, τραγουδιστές, ακτιβιστές, κοινωνικές ομάδες, επιστήμονες, πολιτικούς κ.ά., για να ανακαλύψει νέες ιστορίες της καθημερινότητας.

«Η εκπομπή έχει ύφος ντοκιμαντέρ συνδυάζοντας τις συζητήσεις με μια κινηματογραφική προσέγγιση στο οπτικό περιεχόμενό της. Η κάμερα του Uncover βρίσκεται παντού, σε σπίτια, θεατρικές σκηνές, καταυλισμούς ρομά, πάρκα κτλ. Όπου χρειάζεται για να αναδειχθούν όσα συνήθως δεν λέγονται. Μακριά από πομπώδεις ερωτήσεις και λεκτικές φιοριτούρες, οι παρουσιαστές συζητούν με τους καλεσμένους υιοθετώντας απλό, μεστό, καθημερινό λόγο, δημιουργώντας την αίσθηση της οικειότητας με τους τηλεθεατές, επιτρέποντάς τους να γνωρίσουν καλύτερα τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους καλεσμένους των εκπομπών», αναφέρει μεταξύ άλλων το Attica στο σχετικό του δελτίο τύπου.

Το «Uncover Stories» δημιουργήθηκε από το Uncover, μια πρωτοβουλία που είναι επικεντρωμένη στα κοινωνικά δίκτυα και αριθμεί πάνω από 50 χιλιάδες ακόλουθους.