Τα (νέα) μουσικά ραδιόφωνα του ΣΚΑΪ διαφημίζονται σε τηλεόραση και social media

Τα (νέα) μουσικά ραδιόφωνα του ΣΚΑΪ διαφημίζονται σε τηλεόραση και social media
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχει ήδη ξεκινήσει η εκστρατεία του ομίλου για την προώθησή τους.

19 Φεβρουαρίου 2023

Έπειτα από την εξαγορά των Μέντα 88, Pepper 96.6 και Happy 104, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, ο όμιλος ΣΚΑΪ ξεκίνησε ενέργειες για να τους διαφημίσει. Τόσο μέσα από τα social media αλλά και μέσω της «ναυαρχίδας» του, της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (αλλά και του ραδιοφώνου).

Για τον Μέντα 88 βρίσκεται στον αέρα μια νέα διαφημιστική καμπάνια, η οποία βασίστηκε στην προηγούμενη που είχε γίνει για τον ραδιοσταθμό από τη Διαπασών. Στα social media, αρχικά, ξεκίνησαν ανεβαίνουν σποτάκια όπου ακούγονται διάφορα «έντεχνα» τραγούδια, με σλόγκαν «τα τραγούδια που μας ενώνουν», μια παραλλαγή του προηγούμενου που είχε ο Μέντα 88.

Για τον Pepper 96.6 χρησιμοποιήθηκε ένας από τους «θεσμούς» που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ο «εναλλακτικός» ραδιοσταθμός τα τελευταία χρόνια, τα «Church Sessions». Ήδη η τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει να προβάλλει ορισμένες από τις συναυλίες που έχουν γίνει.

Τέλος για τον Happy 104 η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, επίσης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αφιέρωσε πριν μια εβδομάδα λίγο από τον χρόνο της για την προώθηση τόσο του ραδιοσταθμού όσο και του νέου της πρωινού, με την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και τον Τζίμη Βαρούνη.

Λέτε να ακούσουμε ξαφνικά στον Μέντα 88 και τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ 100.3 στο και μισή της ώρας; Η μεγάλη μετάλλαξη πάντως θα γίνει όταν θα πληροφορηθούμε από τον Pepper 96.6 για τις... δράσεις του «Ολοι μαζί μπορούμε». Αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα!