Έβγαλαν πρώτο τον Νίκο Κοκλώνη

Έβγαλαν πρώτο τον Νίκο Κοκλώνη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το τηλεοπτικό κοινό επιβραβεύει τα σόου (καταλάβατε;).

26 Φεβρουαρίου 2023

Πανηγυρίζει ο Alpha για την πρωτιά, του Σαββάτου βράδυ: «Στην κορυφή της τηλεθέασης έφερε για μια ακόμα φορά το τηλεοπτικό κοινό το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, με τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό να φτάνουν μέχρι και 22,8%», αναφέρει στο δελτίο τύπου το κανάλι.

Και συνεχίζει: «Το λαμπερό σόου ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, με τις λαμπερές εμφανίσεις και τα εντυπωσιακά σκηνικά που σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των 3D και virtual reality δημιούργησαν για μία ακόμη φορά μία εκρηκτική ατμόσφαιρα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 18,5% και στο σύνολο του κοινού 17,8%. Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο 26,5%, ενώ έφτασε μέχρι και στο 32%».

Όσο για τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη, στο κλείσιμο της εκπομπής έστειλε με τη σειρά του κι αυτός ένα δακρύβρεχτο μήνυμα: «Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μια παράκληση μόνο σε όλους εσάς που γράφετε, ή που περιμένατε κάτι να γίνει για να γράψετε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης λοιπόν είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».

Μην τολμήσει κανείς να πειράξει τον Κοκλώνη λοιπόν γιατί πειράζει, έτσι, 600 εργαζόμενους