Ποια κανάλια ανταποκρίθηκαν χθες το βράδυ στο ρόλο τους

Ποια κανάλια ανταποκρίθηκαν χθες το βράδυ στο ρόλο τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

01 Μαρτίου 2023

Ώρα δηλαδή που σε μερικά ιδιωτικά -ιδίως- κανάλια δεν υπάρχει καν βάρδια. Οι τρεις που ανταποκρίθηκαν άμεσα διακόπτοντας το πρόγραμμά τους, μπαίνοντας σε συνεχή ροή, ήταν οι ΣΚΑΪ, ΕΡΤ και Mega.

Στον αντίποδα, το κανάλι που δεν διέκοψε ούτε στιγμή το πρόγραμμά του (εκτός αν έγινε κάποιο έκτακτο του λεπτού και μας διέφυγε) ήταν το Star.

Ο ΑΝΤ1 καθυστέρησε μεν αλλά μετά μπήκε μετά σε διαρκή ροή.

Παραδόξως το Open που σε ανάλογες περιστάσεις δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά, αυτή τη φορά καθυστέρησε τραγικά. Κάποια στιγμή έβγαλε ένα μικρό έκτακτο δελτίο και μετά συνέχισε με την προβολή του Narcos.

Και ο Alpha καθυστέρησε, έβγαλε κάποια στιγμή λίγο από το στούντιο ένα μικρό έκτακτο δελτίο και λίγο αργότερα ένα ακόμα δελτίο, κάπως πιο μεγάλο σε χρονική διάρκεια.

Η ΕΡΤ3 δεν έδειχνε τίποτε από την τραγωδία ενώ στην ΕΡΤ2 υπήρχε ένα κρόουλ από πάνω που ενημέρωνε για τα γεγονότα. Στην ΕΡΤ2 έκαναν το τραγικό να δείχνουν σήμερα το πρωί ντοκιμαντέρ για «Τα Πιο Εντυπωσιακά Ταξίδια του Κόσμου με Τρένο». Είναι σοβαροί;

Το Euronews δεν είχε τίποτε, μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, ούτε στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά.

Αν δεν μας ξέφυγε κάτι, από τα ξένα κανάλια τα πρώτα που παρουσίασαν την είδηση (πρέπει να) είναι το Sky News και το BBC.