Τα ήσυχα πρωινά του Θεόφιλου Δουμάνη

Τα ήσυχα πρωινά του Θεόφιλου Δουμάνη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σαν όαση ακούγεται στον Δίεση 101.3.

10 Μαρτίου 2023

 

Τα ραδιόφωνο που κάνει ο Θεόφιλος Δουμάνης τα πρωινά στον Δίεση 101.3 πολλές φορές μοιάζει με καταφύγιο. Στα πολύβουα FM με τις πολλές φωνές, με τα ντουέτα που χαριεντίζονται, με τα πρωινά της πλάκας και του χαβαλέ των μουσικών ραδιοσταθμών, θέλεις πολλές φορές να συντονιστείς σε μία εκπομπή που έρχεται από το παλιό, καλό, ραδιόφωνο. Ειδικά σε μία σεζόν που περισσεύουν οι εντάσεις και οι άγριες συζητήσεις.

Ο Θεόφιλος Δουμάνης είναι εκεί, 7 με 10 τα πρωινά, ήρεμος και χαλαρός, η καλύτερη συντροφιά. Παραγωγός παλαιάς κοπής. Με ήπια σχόλια και καλές μουσικές. Τις μουσικές του Δίεση 101.3 που δεν είναι αυτές που θα σε εκπλήξουν, οκ, αλλά είναι και αυτές που δεν θα σε προσβάλουν ποτέ. Έχει κάτι πολύ ενδιαφέρον ο Δίεση 101.3 με το playlist του, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Και κάτι άσχετο φαινομενικά, αλλά ενδεικτικό: οι ακροατές του Δίεση 101.3 που κερδίζουν προσκλήσεις για συναυλίες, πηγαίνουν κανονικά. Στο σύνολό τους. Δεν δηλώνουν συμμετοχή απλώς για να υπάρχουν, αλλά τις αξιοποιούν. Περισσότερο από τους ακροατές των υπολοίπων ραδιοφώνων.