Χθες το πρωί πήγε στο σχολείο του, στο Μουσικό Γυμνάσιο Άμφισσας, άλλος άνθρωπος

Χθες το πρωί πήγε στο σχολείο του, στο Μουσικό Γυμνάσιο Άμφισσας, άλλος άνθρωπος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ιστορία πίσω από τον μικρό που μας συγκίνησε όλους

26 Μαΐου 2023

Του Νίκου Ασημακόπουλου

Το 12χρονο ΠΑΟΚτσάκι που θαυμάσαμε και αγκαλιάσαμε όλοι νοερά στο Πανθεσσαλικό, καθώς είδαμε να το κατεβάζουν οι παίκτες της ΑΕΚ στο τερέν και να του χαρίζουν το μεγαλύτερο δώρο στην ως τώρα ζωή του, είναι πατριωτάκι μου. Από την Άμφισσα. Κατάφερε να βιώσει την κορυφαία, για μένα, στιγμή του τελικού μα και της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν.

Λέγεται Γιάννης Παπαστεφανάκης και ταυτόχρονα με τη δική του ευτυχία έκανε πραγματικότητα του όνειρο του πατέρα του Κωστή και της μητέρας του Ελένης, η οποία είναι κόρη του Θύμιου Γκούσαρη - Λεμονιά, ενός παλιού ποδοσφαιριστή του τοπικού Φωκικού και από τους «ήρωες» των παιδικών μου χρόνων.

Πριν λίγες μέρες σε μια εκδήλωση που έγινε στην πόλη με θέμα «Όλοι Μαζί - Όλοι Iσοι», ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό (για να τα λέμε όλα) να του βρει μια πρόσκληση για τον τελικό. Πριν αρχίσει το παιχνίδι πήρε τη φανέλα του Κωνσταντέλια, φωτογραφήθηκε με τον Ελ Καντουρί και εξασφάλισε μια φανέλα του Ρότα για να την δώσει στον αδελφό του τον Ευθύμη που είναι ΑΕΚ.

Πλέον, θα συνεχίσει να παλεύει γεμάτος με άλλη ενέργεια και διάθεση για όλα αυτά που θα βρει στην από δω και πέρα ζωή του. Χθες το πρωί πήγε στο σχολείο του, στο Μουσικό Γυμνάσιο Άμφισσας, άλλος άνθρωπος. Ο,τι πιο πολύτιμο για όλους μας. Πάνω από κύπελλα και πρωταθλήματα...

Από τη σημερινή Live Sport (και οι φωτογραφίες)