Τι να το κάνεις μωρέ το στήσιμο και το μάθημα από το BBC;

Τι να το κάνεις μωρέ το στήσιμο και το μάθημα από το BBC;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πήραν μαθήματα από το BBC στον ΣΚΑΪ αλλά τώρα το λοιδορούν...

21 Ιουνίου 2023

 

Του Γιάννη Κουλουκάκου

Κάποτε, τα παλιά τα χρόνια, θυμάμαι τον εαυτό μου να περνάει μπροστά από το studio ενός ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού για να φτάσω στο studio του μουσικού σταθμού στον οποίο έκανα εκπομπή.
Όταν πήρε πάλι τηλεοπτική άδεια ο σταθμός (είναι μια μεγάλη κουβέντα το πως την πήρε) είχαν έρθει κάτι Αγγλάκια από το BBC και έκαναν μαθήματα σε όλους για το πώς στήνεται ο σταθμός. Το όνειρο ήταν να φτιαχτεί το ελληνικό BBC.

Βέβαια αυτό που δεν ήξεραν οι Άγγλοι ήταν ότι πολλά χρόνια αργότερα ο σταθμός θα ήταν φιλοκυβερνητικός πρωτίστως και μόνο στο όνομα δημοσιογραφικός.
Από την άλλη αυτό που δεν ήξεραν στον ελληνικό όμιλο ήταν ότι το BBC θα συνέχιζε να είναι πρωτίστως ενημερωτικός σταθμός.

 

Καταλήξαμε λοιπόν το BBC να κάνει ρεπορτάζ για το έγκλημα στην Πύλο και ο ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο έκαναν μαθήματα να τους λοιδορεί γιατί... σιγά την εγκυρότητα του BBC μωρέ, δεν ξέρουμε εμείς και ξέρουν αυτοί;
Ιδού ένα καλό παράδειγμα λάθος επένδυσης χρημάτων. Τι να το κάνεις μωρέ το στήσιμο και το μάθημα από το BBC; Αφού έτσι κι αλλιώς το ίδιο παραμύθι θα λες.