H απάντηση της Αθηνάς Καμπάκογλου στην ΕΡΤ για την «Αυλή των Χρωμάτων»

H απάντηση της Αθηνάς Καμπάκογλου στην ΕΡΤ για την «Αυλή των Χρωμάτων»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι επιδιώκει τελικά η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στον ψυχίατρο;

29 Αυγούστου 2023

Μας γράφει η Αθηνά Καμπάκογλου:

Διαβάζοντας το χθεσινό δημοσίευμα στο e-tetRadio, που με αφορά, ανάμεικτα συναισθήματα με πλημμύρισαν.

Από τη μία θλίψη για την «υπεύθυνη» και «ειλικρινή» στάση της διοίκησης της ΕΡΤ, που προτιμά να την κάνει γνωστή μέσω διαρροών και από την άλλη ικανοποίηση για την ανυπαρξία στοιχείων των όσων ισχυρίζεται. Θα παρακαλούσα όμως τον κάθε συντάκτη, ο οποίος γίνεται αποδέκτης διαρροών, που με αφορούν, πριν τις δημοσιεύσει να απευθυνθεί στους διαρρέοντες, ζητώντας την απόφαση του Δ.Σ. του Μαΐου, προκειμένου να διαπιστώσει τους «αναληθείς ισχυρισμούς μου», όπως υποστηρίζουν, επίσης να ρίξουν και μια ματιά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για να διαπιστώσουν ότι το κοστολόγιο είναι ίδιο με τις προηγούμενες φορές και ίσως οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Να ζητήσει επίσης ο κάθε συνάδελφος, από τους συνομιλητές του να του κατονομάσουν τα πρόσωπα, τα οποία με ενημέρωσαν και να παρουσιάσουν τα τηλέφωνα, που μου έγιναν το επίμαχο διάστημα. Εκτός αν εννοούν επίσημη ενημέρωση, αυτή που μου έκανε τηλεφωνικά ο εξωθεσμικός παράγοντας κ. Φάνης Συναδινός, στις 22 Αυγούστου, προσφέροντας μου μάλιστα την αρχισυνταξία, την οποία όπως έχω πει, αρνήθηκα.

Ας ερωτηθεί επιπροσθέτως ο κύριος Πρόεδρος για τη στάση που κράτησε εναντίον μου κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., λίγο πριν τις εκλογές χωρίς να καταφέρει όμως να περάσει την αρνητική για μένα άποψή του, εφόσον τελικά αποφασίστηκε η εκπομπή να συνεχίσει και με τη δική μου συμμετοχή στην παρουσίαση. Από την πλευρά μου σας διαβεβαιώ ότι μπορώ, ανά πάσα στιγμή, να αποδείξω όλους τους μέχρι σήμερα ισχυρισμούς μου.

Τέλος για να αποφύγουμε όλα αυτά τα διαρρεόντα δημοσιεύματα, ας βγει επιτέλους η διοίκηση με μια επίσημη ανακοίνωση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γιατί δεν το κάνει; Ίσως γιατί η διαρροή θεωρείται ακίνδυνη μιας και εύκολα και ανώδυνα αναιρείται, αν χρειαστεί, ανάλογα για το τι βολεύει κάθε φορά ή αντικαθίσταται από άλλη πιο συμφέρουσα. Αν πάλι περιμένει νέα απόφαση του Δ.Σ για το συγκεκριμένο θέμα, προς το συμφέρον της καλό θα είναι να σταματήσει τις διαρροές.

Τι επιδιώκει τελικά η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στον ψυχίατρο; Αν αυτό νομίζει, πλανάται πλάνην οικτράν. Ποιος θα πιστέψει ότι αρνήθηκα όλα αυτά που δήθεν μου πρότεινε; Και την αρχισυνταξία και την παρουσίαση; Θα με ενοχλούσε τελικά το τρίτο πρόσωπο; Δεν έχω τέτοιου είδους ανασφάλειες κύριοι της διοίκησης. Συνεργάστηκα κατά καιρούς με πολλούς συναδέλφους και αυτοί, αν θελήσω, θα μιλήσουν για τη συνεργασία μας. Άλλωστε η προϊστορία του καθενός μας είναι γνωστή τοις πάσι και μας συνοδεύει παντού! Απλά ψάχνετε δικαιολογίες για να στηρίξετε την απομάκρυνση μου και δυστυχώς επιλέξατε τον πλέον ανήθικο τρόπο. Αρκετά οι προκλήσεις κύριοι!