Ξεκίνησε κι επίσημα ο Μελωδία Θεσσαλονίκης 98

Ξεκίνησε κι επίσημα ο Μελωδία Θεσσαλονίκης 98
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με εκπομπές από την Αθήνα τα πρωινά.

04 Σεπτεμβρίου 2023

Παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα το νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα της Frontstage, σε συνεργασία με τον όμιλο των Παραπολιτικών. Ο Μελωδία Θεσσαλονίκης 98 θα είναι το «αδερφό» ραδιόφωνο του αθηναϊκού Μελωδία στην συμπρωτεύουσα, το οποίο θα παίζει, εννοείται, ελληνική «έντεχνη» μουσική. Μπαίνοντας σε έναν δύσκολο ανταγωνισμό μαζί με ραδιόφωνα όπως ο Χρώμα 105.8, ο Ble 92.5, ο Ελληνικός 107.1 και ο Μύθος 93.4.

Ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου ο Μελωδία 98 δικτυώνεται κάθε πρωί με τον Μελωδία 99.2 της Αθήνας, αναμεταδίδοντας το πρωινό με τον Δημήτρη Βραχνό και τη Ματούλα Κουστένη 7 με 10, και για δύο ώρες την εκπομπή της Κωνσταντίνας Βαρσάμη, από τις 10 έως τις 12. Τις υπόλοιπες ώρες ο ραδιοσταθμός παίζει μόνο μουσική.

«Ο Μελωδία Θεσσαλονίκης μόλις ξεκίνησε το ταξίδι του στους 98! Με τα πιο αγαπημένα έντεχνα ελληνικά τραγούδια, τα μεγάλα κλασικά και όσα ξεχωρίζουμε με τις φωνές του σήμερα. Με αφιερώματα, ποίηση, πολιτιστικές προτάσεις, διαγωνισμούς και, σταθερά, την αγάπη μας για την ελληνική έντεχνη μουσική», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της Frontstage.