«More Media» από την Alter Ego, με στέλεχος τον Αντώνη Λυμπέρη

«More Media» από την Alter Ego, με στέλεχος τον Αντώνη Λυμπέρη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα εταιρεία ΜΜΕ από τον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

07 Σεπτεμβρίου 2023

Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα media η Alter Ego, με το λανσάρισμα μιας νέας θυγατρικής της. Ο λόγος για την «More Media Μονοπρόσωπη Α.Ε.», η οποία ανήκει κατά 100% στην εταιρεία που λειτουργεί το Mega και ελέγχει τα έντυπα του ομίλου. Σύμφωνα με το ΓΕΜΗ ο σκοπός της «More Media», που ιδρύθηκε τον περσινό Μάιο με άλλη ονομασία, είναι μεταξύ άλλων η «έκδοση εφημερίδων, περιοδικών και εν γένει εντύπων ενημερωτικού ή μη ενημερωτικού χαρακτήρα», και η «διαχείριση και η καθοιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευση ιστοσελίδων γενικού ή θεματικού ενημερωτικού περιεχομένου».

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος», τη γενική διεύθυνση της «More Media» αναλαμβάνει η Δήμητρα Κρίθαρη σε άμεση συνεργασία με τον Chief Product Officer της Alter Ego, Μάνο Μίχαλο, επί σειρά ετών στέλεχος της 24 Media.

Τη συνολική ευθύνη για την στρατηγική ανάπτυξη της νέας εταιρείας θα έχει ο Αντώνης Λυμπέρης, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας των Εκδόσεων Λυμπέρη που οδηγήθηκαν σε λουκέτο με πολύ κόσμο να παραμένει απλήρωτος και χωρίς αποζημιώσεις. Τον είδαμε τον Αντώνη Λυμπέρη και στην προβολή του Milky Way, να απολαμβάνει τη σειρά. Έτσι πρέπει...