Όλες οι νέες ελληνικές σειρές της σεζόν (18): «Στα 4», ΑΝΤ1

Όλες οι νέες ελληνικές σειρές της σεζόν (18): «Στα 4», ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια παραγωγή που παρουσιάζει την καθημερινότητα ανθρώπων με αναπηρία, με μια διαφορετική προσέγγιση.

09 Σεπτεμβρίου 2023

Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης
Σενάριο: Θέμης Γκυρτής
Παίζουν: Γεωργία Καλτσή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Κίτσος, Γιάννης Τσουμαράκης, Αλέξανδρος Πέρρος, Αντώνης Γιαννάκος, Πάνος Ζουρνατζίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Ειρήνη Κοράκη, Πάνος Πουλπαθέλης, Βασίλης Κατσής, Έλλη Δρίβα, Νάνσυ Μπούκλη, Αλέξανδρος Μούκανος, Εριέττα Μανούρη, Δημήτρης Πασσάς, Απόστολος Γκλέτσος

Η σειρά παρουσιάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία με αμεσότητα, φρέσκια προσέγγιση και ιδιαίτερο χιούμορ. Την κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, τη Στέλλα, υποδύεται η Γεωργία Καλτσή, για την οποία η ανεξάρτητη διαβίωση, η αυτονομία και η κατάρριψη των προκαταλήψεων απέναντι στα άτομα με αναπηρία είναι πλέον αποστολή ζωής. Αθλήτρια σε αμαξίδιο, μοντέλο, εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, influencer, τώρα και ηθοποιός, η Γεωργία βρίσκει κάθε μέρα τη δύναμη να απομυθοποιεί την αναπηρία και να αποδεικνύει ότι η περιθωριοποίηση των ατόμων με αναπηρία είναι δικό μας κατασκεύασμα.

Σου έχουν πει ποτέ ότι είσαι μαχητής της ζωής; Σε έχουν εκθειάσει για τη δύναμη ψυχής σου; Σε έχουν σταματήσει στον δρόμο για να σε πουν ήρωα; Η Στέλλα τα έχει ακούσει όλα αυτά... και τα έχει όλα γραμμένα! Γιατί δεν είναι ούτε «ήρωας», ούτε «έμπνευση». Είναι απλώς μια τύπισσα που αυτοσαρκάζεται, βρίζει, γελάει με καφρίλες, τσαντίζεται με τους γονείς της, ψάχνει έναν γκόμενο που να μοιάζει στον Απόστολο Γκλέτσο και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα όλα αυτά… πάνω στις τέσσερις ρόδες ενός χειροκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου.