Τα Διεθνή Βραβεία Emmy στην Αθήνα, φυσικά από τη Nova

Τα Διεθνή Βραβεία Emmy στην Αθήνα, φυσικά από τη Nova
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Αθήνα φιλοξενεί τους Ημιτελικούς των International Emmy Awards σε συνεργασία με τη Nova, τη UnitedMedia και τον Δήμο Αθηναίων

15 Σεπτεμβρίου 2023

Για πρώτη φορά, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα δύο Ημιτελικοί Γύροι Κριτικής των International Emmy Awards, σε συνεργασία με τη Nova, τη United Media και το Athens Film Office του Δήμου Αθηναίων.

Τα Διεθνή Βραβεία Emmy επιβραβεύουν τα καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα που παράγονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι οικοδεσπότες επιλέχθηκαν από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών για να φιλοξενήσουν τις κριτικές επιτροπές, αποτελούμενες από επαγγελματίες της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και της δημιουργικής βιομηχανίας,που θα αναδείξουν τους υποψηφίους για δύο βραβεία: Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας και καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας.

Οι νικητές των 51ων International Emmy Awards θα ανακοινωθούν στις 20 Νοεμβρίου 2023 στην τελετή απονομής των Βραβείων στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για τη δεύτερη, κατά συνέχεια, χρονιά που η United Media, μέλος της United Group, προσκαλείται από την Ακαδημία των Διεθνών Βραβείων Emmy®για να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής και υποβολής υποψηφιοτήτων για την Ημιτελική φάση, μετά και την περσινή εκδήλωση στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Οι φετινοί Ημιτελικοί κορυφώθηκαν με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, που συγκέντρωσε προσωπικότητες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού χώρου, ισχυροποιώντας τη φήμη της Ελλάδας ως μια αγορά που αναγνωρίζει και αναπτύσσει μεγάλες παραγωγές στον χώρο της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.

Από αριστερά από τα δεξιά στη φωτογραφία: Νίκος Σταθόπουλος Πρόεδρος του ΔΣ της Nova και Πρόεδρος της BC Partners,  Victoriya Boklag CEO United Group, Nathaniel Brendel Senior Director, Emmy Judging at The International Academy of Television Arts & Sciences, Aleksandra Subotic CEO United Media