Τραμπουκισμό δημοσιογράφου του από τον Αχιλλέα Μπέο καταγγέλλει το Magnesianews.gr

Τραμπουκισμό δημοσιογράφου του από τον Αχιλλέα Μπέο καταγγέλλει το Magnesianews.gr
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο δημαρχείο του Βόλου.

22 Σεπτεμβρίου 2023

«Χυδαία και σεξιστική» επίθεση σε βάρος γυναίκας δημοσιογράφου του, καταγγέλλει το τοπικό ενημερωτικό portal του Βόλου, Magnesianews.gr. Όπως αναφέρει στο σχετικό του κείμενο, η δημοσιογράφος του μέσου Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου βρέθηκε σε συνέντευξη Τύπου του δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου, για θέματα δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Σε ερώτησή της για το αν θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων του νερού του Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος της επιτέθηκε προσωπικά και της είπε να τα ζητήσει από τη ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου), και όχι από τον δήμο. Επιμένοντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου ο δήμαρχος της απάντησε «αμφιβάλλω αν πληρώνεσαι» από το μέσο όπου εργάζεται.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Αχιλλέας Μπέος της απευθύνθηκε με απειλητικό ύφος λέγοντάς της να «μην ξαναπατήσει στο Δημαρχείο όσο αυτός είναι δήμαρχος». Η δημοσιογράφος του ανταπάντησε ότι το δημαρχείο «είναι δημόσιος χώρος και όχι το σπίτι του», με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Βόλου να την εξυβρίσει χυδαία.

(φώτο: magnesianews.gr)